100 MAN autobusa na sprat za Koreju

100 MAN autobusa na sprat za Koreju

U Koreji trenutno prevozi preko 100 dabl deker autobusa karosiranih na MAN šasiji – prema rasprostranjenoj proceni putnika, ovi gradski autobusi poseduju prostran dizajn i udoban enterijer.

Korejanski prevoznik Kyung Nam Bus sada upravlja sa ukupno 37 MAN dabl deker autobusa koje uglavnom koriste putnici. Vozila putuju između Seula i njegovog predgrađa. Otkako dabl dekeri pokrivaju linije sa autoputem, opremljeni su sigurnosnim pojasevima poput međugradskih autobusa.

MAN_dabldeker_Koreja

Ukupno 103 dabl deker autobusa, koji prevoze na ulicama Koreje, karosirani su na MAN RR4 troosovinskoj šasiji čija dužina iznosi oko 13 metara, a za karoseriju je zadužen španski proizvođač UNVI. Autobuse pokreće D26 motor sa 6 cilindara i snagom od 460-hp (338 kW) koji u potpunosti ispunjavaju Euro 6 standarde, kao i MAN TipMatic menjač sa 12 brzina. Na taj način ovi autobusi kombinuju     održivu vožnju sa pogonom, odličnom ekonomijom i najvećom sigurnošću. Karakteristike uključuju elektronski sistem kočenja (EBS), elektronski program stabilnosti (ESP) i sistem za kontrol izlaska iz trake (LGS), koji obezbeđuju sigurnost putnika i vozača.

Sigurnost je takođe bila u centru pažnje na događaju o sigurnosti, koji je kompanija MAN Truck & Bus Korea organizovala u saradnji sa firmom MAN ProfiDrive prošle godine. Obavezni pomoćni sigurnosni sistemi koji uključuju LGS, ESP i sistem za kočenje, predstavljeni su na ovom događaju. Kupci su takođe imali mogućnost da ih testiraju.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica