3.000 električnih BYD u kineskom gradu Sian

3.000 električnih BYD u kineskom gradu Sian

BYD je u poslednjoj turi za Sian isporučio 200 električnih dabl dekera.

BYD je lansirao do sada najveći vozni park potpuno električnih dabl deker autobusa u svetu, u severozapadnom kineskm gradu Sian. Vozni park od 200 dabl dekera tipa K8S, obezbediće građanima ovog drevnog grada ekološki prihvatljivo putovanje, i pomoći će Sianu, ključnom čvorištu kineskog “puta svile”, da prikaže svoju jedinstvenu mešavinu drevnog i modernog.

BYD_Xian_2

Vozni park će biti pušten u rad na šest linija u gradu oko Kineskog prolećnog festival, od kojih je 100 počelo sa prevozom 30. januara na linijama 284, 608 i 609, a preostalih 100 autobusa će raditi na linijama 19, 25 i 603 nakon festivala.

Autobusi nude široko vidno polje, koristeći nizak pod sa pristupom jednog koraka, kao i prednja i zadnja široka vrata. Donji nivo je visok 1,9 metara, obezbeđujući dovoljno prostora za stajanje, dok je sprat visok 1,7 metara što čini hodanje udobnim i praktičnim. Pored toga, oni su opremljeni prostorom za invalidska kolica i rampama za ulaz/izlaz, nudeći maksimalan pristup putnika sa svim vrstama potreba.

Autobusi poseduju samostalno napravljene baterije kompanije BYD, motor, tehnologiju pogona točkova i električnu kontrolu. Takođe mogu da se pohvale značajno poboljšanom sigurnošću vožnje i radom tokom celog životnog veka, zahvaljujući funkciji za odloženo upravljanje, sistemom pametnog ključa i drugim vodećim tehnologijama.

BYD_Xian_1

Sian snažno razvija zelenu mobilnost uz nisku emisiju ugljenika i ubrzava elektrifikaciju javnog prevoza. Nakon lansiranja 1.100 BYD potpuno električnih autobusa na gradskim ulicama krajem 2016. godine, Sian je uposlio još 1.900 autobusa tokom 2018. Više od 3.000 BYD potpuno električnih autobusa sada prevozi u gradu, što predstavlja najveći takav vozni park u severozapadnoj Kini. Sian sada ulazi u zlatne godine koje karakterišu brojne strateške prilike duž “puta svile”, a izgled ove prve serije BYD potpuno električnih dabl deker autobusa je značajan za ovaj grad star hiljadu godina, pružajući pozitivan primer elektrifikacije javnog prevoza na severozapadu Kine i ostatku zemlje.

K8S dabl deker autobusi pušteni su u rad u gradovima Šendžen, Guejlin, Haijan, Đingdedžen i Pingtan, radeći na brojnim ekološkim, rekreativnim, kulturnim linijama i linijama tržnih centara.

BYD potpuno električni autobusi prevoze u Londonu od oktobra 2015. godine, a BYD i Alexander Dennis u julu 2018. dobili su ponudu za proizvodnju 37 BYD-ADL Enviro400EV autobusa koji će ući u rad sa prevoznikom Transport for London (TfL) u drugoj polovini 2019 godine.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica