BYD sa novim licem

BYD sa novim licem

Potpuno nov spoljašnji izgled palete električnih autobusa prikazala je kompanija BYD na sajmu Transport Publics u Parizu.

Kineska kompanija BYD je izložila autobus dužine 12 metara sa novim izgledom prednje i zadnje maske koji će biti novi standard za sve električne modele BYD, uključujući Midibus, koji je predstavljen na manifestaciji Busworld 2017. Očekuje se da će zglobni električni autobus dužine 18 metara sa novim prednjim izgledom biti predstavljen tokom ove godine.

BYD_new-face2

BYD električni autobus dužine 12 metara na štandu, ima brojne karakteristike koje će biti zajedničke i za buduće BYD modele, bez baterija u putničkom odeljku, nova ergonomska vozačka kabina i LED rasvetu.

Kompanija BYD, koja učestvuje na sajmu treći put, dokazuje posvećenost važnom francuskom tržištu autobusa. Očekuje se da će nova fabrika BYD za montažu u Boveu, severno od Pariza, početi sa radom u drugoj polovini ove godine. To je druga po redu fabrika BYD za sklapanje autobusa u Evropi, nakon postrojenja u Komaromu, na severu Mađarske.

Za projekat Bove je neophodno otvaranje oko 100 radnih mesta u početnoj fazi. Proizvodni pogon će zauzeti oko 32.000 kvadrata zamljišta sa objektom od skoro 80.000 kvadrata i u njemu će se sklapati oko 200 vozila godišnje, singl deker gradskih i međugradski autobusa, u prvoj fazi. Ostala vozila će se uvoditi u proizvodnju kada BYD proširi proizvodnu liniju. Pored montaže autobusa, BYD planira postprodajni centar za održavanje i popravke, kao i logistički centar za rezervne delove. Dugoročno, planira se i uspostavljanje centra za testiranje baterija.

Descargar musica