BYD sve jači u Španiji

BYD sve jači u Španiji

Nakon narudžbine 8 električnih autobusa za provinciju Barselona, stiže još jedna od 12 komada od Grupe Ruiz, najvećeg španskog javnog prevoznika.

Kompanija BYD je obezbedila drugu narudžbinu električnih autobusa za Španiju. Narudžbina 15 potpuno električnih BYD autobusa dužine 12 metara je najveća kada je reč o takvom voznom parku za Španiju. Vozila, koja će prevoziti u gradu Badahoz, naručila je firma TUBASA, javni prevoznik pripadnik Grupe Ruiz, jedne od vodećih španskih javnih prevozničkih grupacija. U aprilu ove godine, kompanija BYD je potvrdila još jednu porudžbinu za Španiju, 8 električnih autobusa dužine 12 metara za grad Badalona u provinciji Barselona, koji je predviđen za isporuku početkom 2019. godine.

BYD_new-face2

Svi BYD električni autobusi biće opremljeni sa najnovijim naprednim generacijama gvožđe-fosfatnih baterija, uključujući sistem za upravljanje toplotom i snažnim zadnjim osovinama. Očekuje se da će vozila biti isporučena na proleće sledeće godine.

Isbrand Ho, generalni direktor kompanije BYD Europe je rekao: “Naš potencijal na tržištu Iberije ubrzano raste sa uzastopnim porudžbinama is Španije i Portugala. Do sada smo potvrdili 32 električna autobusa koja će stići u obe zemlje do leta 2019. godine, a uvereni smo da će ih još biti. Zadovoljni smo što su ovi gradovi već izabrali autobuse sa nultom emisijom gasova koji doprinos kvalitetu vazduha“.

Descargar musica