DAIMLER AUTOBUSI SA EURO 6 MOTORIMA ŠIROM SVETA

Daimlerove marke Mercedes-Benz i Setra se zvanično nakon sajma u Kortrajku prodaju na međunarodnom tržištu sa motorima Euro 6.

Setra TopClass 500 Euro 6 Busworld KortrijkSa ukupno šest premijera na sajmu Busworld 2013 u Kortrajku – od minibusa Sprinter, pa do super-visokopodnog turističkog autobusa – Daimler je kompletirao lansiranje svoje autobuske game sa tehnologijom Euro 6. Odmah nakon sajma u Belgiji, sva premijerna vozila se upućuju širom Evrope, gde se organizuju njihove brojne prezentacije.

Mercedes-Benz Tourismo Euro 6 Busworld KortrijkKao deo svega ovoga, Mercedes-Benz će na mnogobrojnim izložbama predstaviti dvoosovinski turistički autobus Travego, kompaktni Tourismo K, dve dužinske varijante modela Intouro, Citaro LE, kao i minibus Sprinter Travel. Setra svoju međunarodnu kampanju počinje lansiranjem serije Setra TopClass 500, kao i predstavljanjem dabl-dekera S 431 DT iz serije TopClass 400. Svi linijski i turistički prevoznici koji nisu bili u mogućnosti da posete sajam u Belgiji, mogu da pogledaju sve ove autobuse na brojnim specijalizovanim prezentacijama. Izložbe i simpozijumi se prvo organizuju u Nemačkoj i Austriji, potom u Italiji i Švajcarskoj i dalje po Evropi.

Međunarodno lansiranje novih modela na tržište će biti zaokruženo manifestacijom „Driving Experience 2014“ planiranom za mart iduće godine, gde će prevoznici još jednom biti u mogućnosti da isprobaju obe marke autobusa kroz test vožnje na čuvenoj trkačkoj stazi Hokenhajmring.

Foto: Saša Conić, Autobusi.NET

Descargar musica