Distribusion čini međunarodnu prodaju karata lakšom

Distribusion čini međunarodnu prodaju karata lakšom

Nemačka startup kompanija iz domena putničkih tehnologija povezuje autobuske operatere sa preprodavačima putničkih karata širom sveta.

Distribusion Technologies (www.distribusion.com) je označio lansiranje prvog globalnog distributivnog sistema (GDS) za međugradske autobuse. Firma je uspešno započela sa poslovanjem u Nemačkoj, a biće prisutna i u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji. Cilj Distribusiona je da se pojednostavi međunarodna prodaja autobuskih karata, od koje će obostranu korist imati i autobuski operateri i prodajni kanali.

distribusion_2

Pojednostavljena prodaja karata za međugradske autobuse
Ovaj tzv. „travel tech startup“ povezuje međunarondne autobuske operatere sa prodajnim kanalima putničkih karata širom sveta. Autobuske kompane dobijaju pristup mreži online i offline prodajnim kanalima poput putničkih agencija, putničkih web stranica (OTA), kao i mobilnim aplikacijama, sve odjednom. Distribusion prevoznicima omogućava buking, naplatu karata, računovodstvo i baratanje transakcijama. Istovremeno, preprodavači su u mogućnosti da svojim mušterijama ponude jedan široki asortiman autobuskih karata kroz integraciju Distribusion buking platforme.

Julian Hauk, predsednik i koosnivač objašnjava prednosti: “Želimo da bukiranje autobuske karte učinimo jednostavnim i isplativim poput bukiranja avionskog leta. Povezivanjem autobuskih operatera sa širokim spektrom prodajnih kanala, potpomažemo im u predstavljanju ponude pred novim klijentima, stvarajući dodatnu zaradu i povećavajući upotrebu odnosno broj ljudi u njihovim autobusima. Do sada, putne agencije i OTA su morale da se povezuju sa raznim autobuskim operaterima i da održavaju višestruke sisteme za rezervaciju. Mi im nudimo rešenje sa svim proizvodima u međugradskoj autobuskoj ponudi sa jednog jedinog izvora.”

distribusion_1

Povezivanje autobuskih kompanija iz Hrvatske, BiH i Srbije sa putničkom industrijom
Distribusion već nudi vožnje od strane preko 60 europskih prevoznika za 3500 putničkih agencija i na desetine online prodajnih kanala sa preko 3 miliona posetilaca mesečno. Distribusion je uspešno lansirao GDS sistem na tržište nemačkog govornog područja, pa je sledeći korak integracija autobuskih operatera sa područja Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Slovenije, i prodajnih kanala u Distribusion platformu.
Firma se oslanja na dugogodišnje iskustvo u autobuskom tržištu; osnivači su već utemeljili jednu od najuspešnijih platformi za autobuse u Nemačkoj.

O kompaniji Distribusion Technologies:
Distribusion razvija prvi globalni distributivni sistem (GDS) za međunarodno tržište međugradskih autobusa. Putnički tech startup sa sedištem u Berlinu povezuje međugradske autobuske operatere sa prodajnim kanalima, poput putničkih web stranica, OTA, turističkim operaterima i mobilnim aplikacijama širom sveta. Distribusion pruža međugradski autobuski sadržaj uključujući buking sisteme, sisteme naplaćivanja, prodaje karata, kao i usluge baratanja naknadama.

Distribusion-Logo

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica