Stoga, srecan nam 2. rodjendan!!

milos265 je napisao:I kod mene je slicna prica kao i kod vecine. Pretrazivao net, skidao slike i naleteo na link, overio sajt, video da to nije tako lose i registrovao se na forum. Na forumu sam skoro godinu dana i sto rece Dule, tesko mogu da zamislim dan a da ne svratim barem jednom na forum da vidim sta se desava. Sa nekolicinom ljudi sa foruma kontaktiram putem p.p i sms-a ali sam zahvaljujuci svom nenormalnom radnom vremenu i nedostatku slobodnog vremena uspeo da se vidim samo sa jednim covekom, ali vrednim, naravno, a to je Dule, u narodu poznat i kao s215hdh! I to je bilo vidjenje na bukvalno pet minuta i to gde drugde nego u busu. I moram da ga pohvalim, dobar je decko iako vozi SETRU!Nadam se da cu uskoro upoznati jos ljudi koji su aktivni forumasi, neki su planirali da navrate kod mene na liniju pa se nismo uskladili sa vremenom, neki su trenutno prehladjeni, pojedinci samo protutnje kroz Beograd pa zbog obaveza ne stignu i tako, ali stvarno ekipa je jako sarena i zanimljiva i mislim da ovaj forum opravdava svrhu svog postojanja, jer se putem njega povezuju ljudi koji imaju slicna interesovanja. Ja zelim svima nama da nam pozivi forum jos dugo, dugo, a gazde bi mogle da se otvore za pivo!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost