Sve rasprave o virtualnom svetu autobusa.
Odgovori

Bus & CableCar Simulatior 2011

Uto Sep 07, 2010 11:15 am

Bus, Tram & Cablecar Simulatior 2011

Izdavač: Astragon
Napravili: TML Studios
Izlazi: 29.06.2011.
Vebsajt: www.buscablecarsimulator.com
Cena: N/A
Demo: N/A (verovatno ne)

TML Studios (izdavač CBS) je najavio novu igru! Reč je o igri Bus-Tram-CableCar Simulation 2011. Radnja je ovog puta smeštena u San Francisku gde možete da vozite autobus, tramvaj ili njihovu popularnu žičaru. Ono što sam primetio u prvim filmovima na YouTube su realistični retrovizori koje možete da nameštate iz kabine i vidite sve što biste videli u realnosti. Takođe, grafika je mnogo poboljšana tako da sad postoje refleksije u vodi i sl. Carlos je ostao u NYC a kroz San Francisco nas provodi jedna žena (ime nepoznato) a osim grada postojaće i "ekspedicije" van grada po lokalnim putevima. Rekli su da će za početak biti više od dva autobusa, a jedan od njih je NovaBus RTS kojeg smo sreli u CBS. Ovo su prvi filmovi koje je TML Studios postavio na YouTube pa da ih pogledamo:
http://www.youtube.com/watch?v=B0C9h32V ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Cb6d40NoPgQ&NR=1

Minimalni zahtevi:
Windows XP (SP3) / Vista / Windows 7
2.2 GHz CPU
1 GB RAM (2GB za Windows Vista & 7)
4 gigabajta HD
256 megabajta grafička (NVIDIA GeForce 9800 ili više slično sa ATI Radeon)
DirectX 9 zvučna kartica
DirectX 9.0

Preporučeni zahtevi:
Dual ili Quad Core Processor 2.2 + GHz
2 GB RAM
4.5 gigabajta HD
512 MB memorije na grafičkoj: GeForce GTS 250 ili više, ATI Radeon HD 4850 ili više
Poslednji put menjao Sloba dana Pon Jul 04, 2011 1:39 pm, izmenjena 3 puta

Uto Sep 07, 2010 11:23 am

Ovo je za sada jedina slika koja pokazuje drugi autobus. Meni liči na američki Neoplan (mislim da je model AN-440). Pogledajte šta piše desno! GELENKBUS! Wooohoooooo! :)
Konačno i zglobove da poteramo u novom simulatoru. :D
Image

TML Studios

Uto Sep 07, 2010 11:08 pm

@Sloba
Edinstveno sto ne mi se dopaga sto nemoze da se vozi trolejbus :twisted: :oops:

Sre Sep 08, 2010 12:25 am

Kad li ce moci da skine sa neta!?

Sre Sep 08, 2010 7:28 am

Prvi kvartal 2011. :wink:

Pet Sep 10, 2010 2:40 pm

Evo me napokon. :? :?

Dakle, ova igra je nešto, koje smo očekivali od Bus Driver-a. Nadam se, da neče biti lošija, nego što je na videu.

pozdrav

Uto Nov 16, 2010 9:21 am

Novi film koji pokazuje AI, koji ovog puta dopunjuju pešaci koji su nekad nepredvidivi (izleću na put npr.) a i rekao bih da su stavili malo gušći saobraćaj (bolje nego NY prostran kao fudbalski teren)
http://www.youtube.com/watch?v=OxyftJ4H ... r_embedded

Sub Jan 22, 2011 11:00 pm

LISTA VOZILA (update 22.01.2011.)

Autobus dugačak 12 metara, 41 sedište, pusher:
Image
Od kontrola iz kokpita rade:
Vrata, ručna kočnica, brisači, klima, kneeling, svetla, multifunkcionalni displej. Otvara se hauba.

Autobus dugačak 18 metara, 56 sedišta, pusher:
Image
Vrata, ručna kočnica, brisači, klima, kneeling, svetla, multifunkcionalni displej. Otvara se hauba.

Trolejbus dugačak 12 metara, 41 sedište, pusher:
Image
Vrata, ručna kočnica, brisači, klima, kneeling, svetla. Otvara se hauba. Trolne motke se kontrolišu sa zadnjeg dela trolejbusa.

Trolejbus dugačak 18 metara, 56 sedišta, pusher:
Image
Vrata, ručna kočnica, brisači, klima, kneeling, svetla. Otvara se hauba. Trolne motke se kontrolišu sa zadnjeg dela trolejbusa.

Školski autobus, 44 sedišta, puller:
Image
Vrata, ručna kočnica, klima, brisači i svetla.

Dabldeker za razgledanje, 86 sedišta, troosovinac, pusher:
Image

Autobus dugačak 12 metara, puller, 37 sedišta:
Image
Vrata, ručna kočnica, brisači, klima, kneeling, svetla. Otvara se hauba.

Uspinjača (termin na hrvatskom, zna li neko kako se kaže na srpskom?), 28 sedišta:
Image

Uspinjača, 20 sedišta:
Image

Tramvaj, 57 sedišta, mogućnost voženja na obe strane:
Image
Image
Image

Tramvaj, 30 sedišta:
Image

http://entwicklerblog.tml-studios.de/in ... id=410&L=1
Pozdrav :wink:

Sub Jan 22, 2011 11:31 pm

kolko je mocna trolllaaaaaaaaaaa XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E, kad igrica izlazi?

Sub Jan 22, 2011 11:40 pm

super informacije :) pusher je samo zglobni bus sa motorom u prikolici, i pogonom na III osovini... solo busevi nisu pusheri ni puleri, samo motor može biti napred, u sredini i pozadi :wink:

Ned Jan 23, 2011 9:11 am

@cuburac1993
Nema potrebe za tolikim uzvičnicima i XD!

@profa_chb
Pa, na sajtu je pisalo rear engine, pa sam ja stavio pusher zbog toga. :wink:

Izlazi krajem marta. :)

Ned Jan 23, 2011 10:14 am

ma opušteno :wink:

Ned Jan 23, 2011 12:43 pm

Dobri su modeli, igrica ce biti super, moram da je imam! :)
Mada, vise preferiram OMSI zato sto mozes lako napraviti bus, i isprogramirati sve sto bus moze imati. Plus, lakse se prave mape u OMSI nego u ovoj igri (setite se CBS 2010 :lol: )
Poslednji put menjao Se7en dana Sub Okt 22, 2011 5:15 pm, izmenjena samo jedanput

Ned Jan 23, 2011 4:49 pm

BTCC 2011 nema veze sa CBS osim što su istog žanra i isti je proizvođač. U BTCC je kompletno nov engine pa će možda biti i neki lakši interfejs za mape.
Ali svaki ciganin svoga konja hvali. Pitajte Amere da li im se sviđa OMSI. Odgovor je 90%: Ne, BTCC je bolji. :wink:
Poslednji put menjao Sloba dana Ned Jan 23, 2011 7:01 pm, izmenjena samo jedanput

Ned Jan 23, 2011 5:54 pm

Se7en je napisao:U lepi modeli, igrica ce biti super, moram da je imam! :)
Mada, vise preferiram OMSI zato sto mozes lako napraviti bus, i isprogramirati sve sto jedan bus moze imati. Plus, lakse se prave mape u OMSI nego u ovoj igri (setite se CBS 2010 :lol: )

Se7en
OMSI zakon..bitnija je fizika i realizam,nego grafika ;)
Odgovori