Evo na šta liče Mercedesi i BMCi. Gotovo da ne postoji nijedan od njih koji nije ovako išaran ovim grafitima. Šaraju svuda, po staklima, prozorima, tapaciru sedišta, podolitu, plafonu, nazad oko motornog prostora, bukvalno svuda. Krenuli su da uništavaju i spolja, ali to radnici uklone u roku od dan. Budući da živim u Beogradu i ne mogu više tako redovno da pratim situaciju, ali svaki put kad dođem u Novi Sad samo što se ne šlogiram na šta liče busevi. Ovo jeste dugogodišnji problem, dešavalo se ovo i ranije, ali nikada, nikada u ovolikoj meri. Verujte mi da je gotovo SVIH 100 autobusa išarano u ovoj ili nešto manjoj meri. Uglavnom se neke navijačke sadržine i ispisani rečima mržnje.
Gde su kamere? Za šta one služe? Zašto unutar vozila ne postoje nalepnice sa upozorenjem da postoji video nadzor? Hoče li se IKAD uvesti kazne za ovo? Ja sam namerno stavio samo slike iz vozila u kojima postoji video nadzor (4 ili 5 kamera), išarana su i starija vozila ali neću ih stavljati jer ne poseduju video nadzor). Sramota neviđena.

Ovo je samo par slika, imam ih preko 50 sigurno.