Logo

Nezgode GSP-a Novi Sad

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Novom Sadu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Re: Nezgode GSP-a Novi Sad

Postod dufko » Sub Maj 23, 2015 3:05 pm

#668 imao udes na raskrsnici Bulevara Evrope i Futoškog puta

Image

(izvor - Radio 021)
dufko
Član

Pridružio se: Uto Feb 26, 2008 2:22 pm

Sponzor

Postod sremacns » Sre Jun 17, 2015 7:23 pm

# 673 imao udes sa putničkim automobilom ispred potkovice
Image
Image
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 8:01 pm

Postod cone » Čet Jun 18, 2015 2:30 pm

Da, juče sam se provlačio između njih... :mrgreen:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod sremacns » Pet Jul 24, 2015 9:35 pm

Danas u Jevrejskoj oko 15 h vozilo # 722 na liniji 6 imalo udes sa putničkim vozilom , nije bilo velike štete detalje neznam ali sam kasnije oko 19 h video # 722 na liniji 1 Klisa .... :shock:
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod sremacns » Pet Sep 25, 2015 5:17 pm

Identifikovani mladići koji su se vozili do Beočina zakačeni za autobus
Image
Novosadska policija identifikovala je jednog devetnaestogodišnjaka i dvojicu maloletnika, iz Beočina, koji su se zakačili za zadnji deo autobusa u pokretu na liniji Novi Sad - Čerević.

mladici_beocin

Protiv mladića će biti podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka.

Ovaj slučaj se prema saznanjima policije dogodio 16. septembra, a, kako je 021.rs juče pisao, mladići su se zakačili na zadnji deo autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća, na liniji 79 za Čerević i tako se vozili kilometrima, a da putnici i vozač autobusa toga nisu bili svesni.

Oni su ovaj opasni poduhvat snimili i objavili na Jutjubu 16. septembra, istog dana kada se incident i desio. Na snimku se može videti da su ih pratili mladić i devojka na motoru koji su to snimali i sve vreme im dobacivali. Kada je autobus stao u Beočinu, mladići su sišli sa njega, a osobe koje su ih snimale nazvale su ih herojima.

Jedan od vozača GSP-a koji je video ovaj snimak, kaže za 021.rs da se sve dobro završilo i niko nije stradao, ali da ne može ni da zamisli šta bi bilo da je neko od ovo troje dece palo sa autobusa.

- Ovo se moglo desiti i meni i bilo kom drugom kolegi, da se deca ovako, neprimetno za vozača, zakače za autobus. Kada se desi neko zlo, mi vozači smo bezbroj puta bili ili učesnici ili svedoci nesreća za koje smo bez krivice proglašavani odgovornima. Podsetiću da se prema zakonu za vreme kretanja vozila ne sme uskakati u vozilo, iskakati iz njega, otvarati vrata, naginjati se van vozila, isturati delove tela iz njega i voziti se na spoljnim delovima ili na traktorskim prikolicama i da je za to predviđena novčana kazna od 5.000 dinara - kaže vozač GSP-a, D.P.

Jutjub snimak na kome se ceo incident mogao videti ubrzo nakon objavljivanja na 021.rs izbrisan je sa ove društvene mreže.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Iden ... tobus.html
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod sremacns » Pet Okt 23, 2015 7:59 pm

Danas kod novosadske mlekare u dva odvojena udesa 2 vozila JGSP NS i 2 putnička automobila .
vozilo # 893 učestvovalu u udesu sa fiat puntom dok je # 681 sa yugom
na slici se nevide jasno sva vozila ...nije bilo povređenih dok je pričinjena manja šteta na vozilima
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod Шоми303 » Čet Okt 29, 2015 11:27 pm

sremacns je napisao:Identifikovani mladići koji su se vozili do Beočina zakačeni za autobus
Image
Novosadska policija identifikovala je jednog devetnaestogodišnjaka i dvojicu maloletnika, iz Beočina, koji su se zakačili za zadnji deo autobusa u pokretu na liniji Novi Sad - Čerević.

mladici_beocin

Protiv mladića će biti podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka.

Ovaj slučaj se prema saznanjima policije dogodio 16. septembra, a, kako je 021.rs juče pisao, mladići su se zakačili na zadnji deo autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća, na liniji 79 za Čerević i tako se vozili kilometrima, a da putnici i vozač autobusa toga nisu bili svesni.

Oni su ovaj opasni poduhvat snimili i objavili na Jutjubu 16. septembra, istog dana kada se incident i desio. Na snimku se može videti da su ih pratili mladić i devojka na motoru koji su to snimali i sve vreme im dobacivali. Kada je autobus stao u Beočinu, mladići su sišli sa njega, a osobe koje su ih snimale nazvale su ih herojima.

Jedan od vozača GSP-a koji je video ovaj snimak, kaže za 021.rs da se sve dobro završilo i niko nije stradao, ali da ne može ni da zamisli šta bi bilo da je neko od ovo troje dece palo sa autobusa.

- Ovo se moglo desiti i meni i bilo kom drugom kolegi, da se deca ovako, neprimetno za vozača, zakače za autobus. Kada se desi neko zlo, mi vozači smo bezbroj puta bili ili učesnici ili svedoci nesreća za koje smo bez krivice proglašavani odgovornima. Podsetiću da se prema zakonu za vreme kretanja vozila ne sme uskakati u vozilo, iskakati iz njega, otvarati vrata, naginjati se van vozila, isturati delove tela iz njega i voziti se na spoljnim delovima ili na traktorskim prikolicama i da je za to predviđena novčana kazna od 5.000 dinara - kaže vozač GSP-a, D.P.

Jutjub snimak na kome se ceo incident mogao videti ubrzo nakon objavljivanja na 021.rs izbrisan je sa ove društvene mreže.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Iden ... tobus.html

Сва срећа па сам преузео снимак на време :twisted:
Сва права задржава Somi303, за коришћење контактирати-> www.flickr.com/people/somi303/
profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
Korisnikov avatar
Шоми303
Član

Pridružio se: Pet Jul 27, 2012 4:19 pm

Postod SGB » Uto Nov 03, 2015 10:21 am

Јутрос се један стари Ик201 запалио у Каћу, нисам могао да видим гбр.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Sloba » Uto Nov 03, 2015 4:51 pm

Po slici, a i iskustvu od pre dve godine, rekao bih da je u pitanju #761, mada može biti i #760.

Image

#762 ima, čini mi se, krem štraftu i ispod prozora, a na osmici su danas bili #758 i #759 (koji me je vozio). A jutros sam i video vatrogasnu ekipu koja je izašla na teren.

Foto: Radio 021
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod sremacns » Uto Nov 03, 2015 5:53 pm

Najbitnije da nema povređenih ...kažu da su u pitanju instalacije a vozilo je # 759 koje nije mnogo oštećeno tako da će ga popravljati :wink:
Do požara je došlo između prvih i drugih vrata sa spoljašnje desne strane autobusa
Image
Foto: Z. Čonkaš
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod Sloba » Uto Nov 03, 2015 6:28 pm

Izgleda da se nisam dovoljno razbudio jutros da upamtim garažni broj. Znači, identičan slučaj kao sa #761.. :?
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod Velemajstor » Uto Nov 03, 2015 7:25 pm

Kod akumulatora je došlo do kratkog spoja i tu je bilo žarište za nastavak(gori vatra) koji je zatim usledio.Najgore od svega je što niko nije prišao da pokuša da ugasi požar, bilo je posmatrača a i taj autobus iz kojeg je uslikan #759 kako gori,nije se zaustavio i neko da je prišao sa vatrogasnim(PP) aparatom da pokuša da ugasi požar. Vozači JGSP-a uvek prvi izleću i pokušavaju sa PP aparatom da ugase požar kada se nađu u takvim situacijama.Ja sam tri puta do sada gasio vozila koja su se zapalila i znam da kada neko od vozača JGSP-a naiđe na takve situacije da se zapale vozila izlaze iz autobusa sa PP aparatom i gase požar a sada su ljudi stajali i gledali kako autobus gori.Na 100 metara se nalazi policijska stanica i niko nije dotrčao sa PP aparatima da gase požar(imaju oni pokretne aparate za gašenje požara),nego se čekala vatrogasna ekipa iz Novog Sad-a. Trebao je ceo da izgori da imaju šta i da gledaju. Kada sledeći put bude neko vozilo gorelo samo ću da okrenem glavu na drugu stranu i pravim se da nisam ništa video.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod Sloba » Uto Nov 03, 2015 7:38 pm

Čitao sam baš na portalu 021 da niko iz Kaća i Budisave nije reagovao. Inače, video sam tu vatrogasnu ekipu koja je izašla na teren jutros.

Kako ti se čini, da li može da se pokrpi?

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod sremacns » Uto Nov 03, 2015 8:48 pm

Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod dejankisac97 » Uto Nov 03, 2015 11:25 pm