Ipak je Uroš upravu, zapalio se #822. Već danima stoji ovako u garaži. Iza je čini mi se #884 na čerupanju.
Sva prava zadržava Aleksa083. Upotreba mojih fotografija u medijima je zabranjena bez moje pismene saglasnosti. Za više fotografija —> https://www.flickr.com/photos/189767500@N03/
U udesu je učestvovao Neobus #711, ali i automobil koji mu nije ustupio prvenstvo prolaza...
Autobus udario u banderu na Grbavici, tri osobe povređene Tri osobe povređene su jutros oko 8:15h kada je autobus GSP-a na liniji 13 udario u banderu na uglu ulica Miše Dimitrijevića i Gogoljeve.
Doktorica Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da su povređena dva muškarca stara 33 i 44 godine, kao i jedna 36-ogodišnja žena.
Svi su prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, sa uglavnom lakšim povredama.
Eh, kao i #958, nije se proslavio danas ni Ikarbus #989... kako je uključen na liniju, prvi krug je imao udes oko 19:30-35h. Prilikom stajanja u stajalištu kod Futoške pijace, u njega je udario kombi koji je izlazio sa "parkinga". Na autobusu je iskrivljen desni retrovizor i oštećen, izgreban desni polubranik. P.S. Na kombiju je i pre udesa falilo staklo na zadnjim desnim vratima.
Nažalost, još jedan post za ovu temu... Danas, na "okretnici" Novo Naselje je došlo do nezgode u kojoj su učestvovali putnički automobil i BMC #1046. Krenuvši na polazak, autobus se polako uključivao u levu traku kojom se iza krivine sjurio automobil sa 70+ km/h. Srećom nema povređenih, na autobusu je oštećen prednji levi deo dok su na automobilu iskrivljeni prednji točkovi i ko zna šta još...
Sva prava zadržava Aleksa083. Upotreba mojih fotografija u medijima je zabranjena bez moje pismene saglasnosti. Za više fotografija —> https://www.flickr.com/photos/189767500@N03/
Pošto ne znam gde da postavim ovaj post, moram ovde. U subotu je #717 zaustavljen na Detelinari oko 20, radio je na 3, bile su žandarmerija i hitna pomoć. Da li neko ima informacije o ovom događaju?
Nešto pre 13h došlo je do nezgode na početku dolazne stanice, na MAS-u. Autobus Sirmiumbusa nakon izlaska putnika je krenuo levo da skrene na parking dok ga je oblizao Neobus #794 koji je stigao iz Temerina. Usled nesporazuma došlo je do kontakta tj. Neobus je prošao desnim retrovizorom kroz bočno staklo Setre. Nema povređenih, šteta nije velika, sve se dobro završilo.
Sve se dobro i brzo završilo i kod ovog slučaja. Neka 3h kasnije, u 15:40h došlo je do još jedne nezgode, maltene na istom mestu. Neobus #736 je desnim retrovizorom zakačio autobus Stup Vršca koji je bio parkiran. Jeste da je bilo tesno proći za #736, ali manjak opreza je učinio svoje. Kad kažem tesno za prolazak, MAN troosovinac, je bio tako parkiran da je štrčao prednjim delom izvan parking mesta pa je vozač gradskog autobusa išao nešto više udesno i zakačio drugi autobus, jednostavno nije dobro započeo radnju skretanja i došlo je do čega je došlo.