Sva prava zadržava Aleksa083. Upotreba mojih fotografija u medijima je zabranjena bez moje pismene saglasnosti. Za više fotografija —> https://www.flickr.com/photos/189767500@N03/
Leže fotke po folderima, šteta više da se ne objave...
Prvo jedna januarska Subota, Zadušnice što znači zglob na 14ici Tokom rekonstrukcije obe stanice, parkirana vozila samo gužvu praviše... Usled prenatrpanosti dolazilo je do češanja, čukanja,...
Mesec april u zaseban post, raznovrstan! Početkom meseca Volvo #812 došlepan sa linije i otada ne izlazi. Niskopodni Poljak, osetljiv na slabo održavanje... Dok se turski Conecto još uvek odlično drži! Znatno stariji, Neobus #710! Neobus #717, redovan u lokalu I za kraj, rekao bih, uspela fotka!
Prošlog ponedeljka #791 je ostavio putnike kod Higijenskog zavoda, jer je počeo pred svako zaustavljanje da se gasi, s prethodnim vibracijama... Juče, isti turnus, isti polazak, #797 iz meni nepoznatog razloga takođe ostavio putnike da čekaju drugi autobus, a on servis. Dok je jutros #906 odradio jedan Begeč, umesto #970 kom je pala prednja visina.
Prijatno iskustvo kao putniku u gradskom prevozu Novog Sada,jedina zamerka sto kolege vozaci prodaju karte,gubi se na vremenu ,mogli bi to da rese na neki nacin...