Logo

Autobuska stanica u Sremskoj Mitrovici

Diskusije posvećene autobuskim stanicama.

Postod SAKIBOY » Ned Nov 01, 2009 7:33 pm

Od 1. novembra 2009. godine pocela prodaja Autobanat-ovih karata. Srem-expres vise ne postoji. Od Juna 2010. god. bi trebalo i na autobusima da stoji naziv Autobanat. :evil:
Život je pun slučajnosti, pokušajte da iz polušanse napravite šansu koju ćete iskoristiti!
SAKIBOY
Član

Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 2:50 pm

Sponzor

Postod Aleks_BGD » Ned Nov 01, 2009 7:37 pm

SAKIBOY je napisao:Od 1. novembra 2009. godine pocela prodaja Autobanat-ovih karata. Srem-expres vise ne postoji. Od Juna 2010. god. bi trebalo i na autobusima da stoji naziv Autobanat. :evil:

Sremexpres,Jugekspres Leskovac,7.Juli Sabac,Polimlje trans,Bor Prevoz Bor...sve su to firme koje su nekad bile giganti,a polako odlaze u proslost..... :cry: :?
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Nibus-ja » Ned Nov 01, 2009 11:07 pm

Aleks_BGD je napisao:
SAKIBOY je napisao:Od 1. novembra 2009. godine pocela prodaja Autobanat-ovih karata. Srem-expres vise ne postoji. Od Juna 2010. god. bi trebalo i na autobusima da stoji naziv Autobanat. :evil:

Sremexpres,Jugekspres Leskovac,7.Juli Sabac,Polimlje trans,Bor Prevoz Bor...sve su to firme koje su nekad bile giganti,a polako odlaze u proslost..... :cry: :?

ja sam mislio da negde postoji i dno ali mi i dalje propadamo,pa da li je moguce da jos postoji nesto gore od ove situacije :evil: AS NEGOTIN, pa AUTOTRANSPORTNO-PIROT,RAKETA-UZICE,JUGOPREVOZ-PARACIN,JUGOPREVOZ-JAGODINA,AUTOTRANSPORT SJENICA I NARAVNO da ne zaboravim ATP VOJVODINA-NOVI SAD :evil:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod ik404 » Ned Nov 01, 2009 11:22 pm

Velmortrans Cuprija :wink:
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod Nibus-ja » Ned Nov 01, 2009 11:24 pm

Izvinjavam se koga sam zaboravio da napomenem :oops:
Nibus-ja
Član

Postod Aleks_BGD » Ned Nov 01, 2009 11:26 pm

ik404 je napisao:Velmortrans Cuprija :wink:

Od Velmotransa je ostala samo Autobuska stanica i par olupina od Sanosa oko nje.Sva sreca pa je 60 posto stanice u betonskoj kontrukciji,inace bi se i ona odavno srusila.Isto kao sto sad propada nekadasnja stanica Jugekspresa.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod ik404 » Ned Nov 01, 2009 11:40 pm

Steta sto nemamo ni jednu sliku, a mislim da se i nigde ne pominje na celom forumu! A, ostali su mi nekako u secanju! Mislim da i danas u blizini Autobuske stanice ima nekih autobusa ili kamionskih cerada u njihovim bojama. :)
ik404
Član

Postod Aleks_BGD » Ned Nov 01, 2009 11:43 pm

ik404 je napisao:Steta sto nemamo ni jednu sliku, a mislim da se i nigde ne pominje na celom forumu! A, ostali su mi nekako u secanju! Mislim da i danas u blizini Autobuske stanice ima nekih autobusa ili kamionskih cerada u njihovim bojama. :)

Kad budem isao bice slika specijalno za tebw.Ima 2 Iveca u Vlasotincu sa ciradom Jugekspres-Teretni saobracaj.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod ik404 » Ned Nov 01, 2009 11:59 pm

Aleks_BGD je napisao:Kad budem isao bice slika specijalno za tebw.Ima 2 Iveca u Vlasotincu sa ciradom Jugekspres-Teretni saobracaj.

Tim bolje, al mislio sam na ove iz Cuprije. U svakom slucaju svaki materijal je vredan! :wink:
ik404
Član

Postod SAKIBOY » Pon Nov 02, 2009 12:47 am

Za sad je samo autobuska stanica u Sremskoj Mitrovici u vlasnistvu Autobanata, a radionica i autobusi su i dalje u Srem-expresu. Cujem da ce tako biti do sestog meseca 2010.god, a onda sve postaje Autobanat.
Autobuska se ogradjuje i bice postavljene rampe na ulazu i izlazu iz stanice. Naplacivace se ulaz u stanicu kao peronske karte, kao u Beogradu, Novom Sadu....
Otpustanja nece biti!
Steta je za Srem-expres sto vese nece postojati jer je to stvarno nekad bila firma koja je radila i imala i pravu turisticku agenciju, koja postoji i sada ali je izgubila na znacaju. Nekada su imali odlicne autobuse i odrzavali su ih super, vozili su inostranstvo i imali dobre linije, sto sada nije slucaj. Prvenstveno sto nemaju autobuse za bolje linije, malo je putnika, ugled je opao..
Ja se nadam da ce doci bolja vremena i da ce neka preduzeca oziveti, i raditi kao i sto su nekada radila.
Život je pun slučajnosti, pokušajte da iz polušanse napravite šansu koju ćete iskoristiti!
SAKIBOY
Član

Postod Nibus-ja » Pon Nov 02, 2009 9:02 am

SAKIBOY je napisao:Za sad je samo autobuska stanica u Sremskoj Mitrovici u vlasnistvu Autobanata, a radionica i autobusi su i dalje u Srem-expresu. Cujem da ce tako biti do sestog meseca 2010.god, a onda sve postaje Autobanat.
Autobuska se ogradjuje i bice postavljene rampe na ulazu i izlazu iz stanice. Naplacivace se ulaz u stanicu kao peronske karte, kao u Beogradu, Novom Sadu....
Otpustanja nece biti!
Steta je za Srem-expres sto vese nece postojati jer je to stvarno nekad bila firma koja je radila i imala i pravu turisticku agenciju, koja postoji i sada ali je izgubila na znacaju. Nekada su imali odlicne autobuse i odrzavali su ih super, vozili su inostranstvo i imali dobre linije, sto sada nije slucaj. Prvenstveno sto nemaju autobuse za bolje linije, malo je putnika, ugled je opao..
Ja se nadam da ce doci bolja vremena i da ce neka preduzeca oziveti, i raditi kao i sto su nekada radila.

DAJ BOZE, ovo sto ti kazes :cry:
Nibus-ja
Član

Postod lulijan » Pon Nov 02, 2009 10:13 am

Bas tako,retko koja drzavna firma opstaje u ovim ludim vremenima.Pogotovo ako se radi o manjeem gradu... :cry:
Korisnikov avatar
lulijan
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 9:44 pm

Postod SREMAC » Pon Nov 02, 2009 2:13 pm

A ko je vlasnik "AUTOBANATA"?Bio Jerkovic,a ne znam naslednika!
SREMAC
Član

Pridružio se: Sre Maj 20, 2009 2:08 pm

Postod SAKIBOY » Pon Nov 02, 2009 4:28 pm

Mislim da je jos Jerkovic i NPCO-oni se bave uvozom naftnih derivata.
SAKIBOY
Član

Postod SAKIBOY » Ned Dec 20, 2009 7:10 pm

Ulaz u stanicu... Stanica je ogradjena i na ulazu i izlazu imaju rampe...
:wink:

Image
Image
Image
rampa na ulazu..
Image
Peroni..
Image
Image
Image
Image
Image
rampa na izlazu iz stanice..
Image
Naplacivanje ce poceti od maja 2010. Peroni se dizu za 1m gore da bi mogli spratni autobusi da se podvuku... :D
SAKIBOY
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Autobuske stanice