Logo

Beogradska Autobuska Stanica (BAS)

Diskusije posvećene autobuskim stanicama.

Postod Nibus-ja » Uto Feb 01, 2011 8:32 am

Mislim da nece nista dirati dok ne zavrse kruzni prsten autoputa oko Beograda
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Sponzor

Postod djole » Uto Feb 01, 2011 11:07 am

Nenad_KM je napisao:pa msm meni kad idem od Panceva do glavne AS bas je super i stizem na vreme za bus za Leposavic(imam i 15-ak min da prosetam oko stanice), a ako AS izmeste tamo moram da krenem jedno sat ipo umesto sat vremena iz Panceva pre nego sto je busu iz BG-a vreme za polazak...

Nibus-ja je napisao:Mislim da nece nista dirati dok ne zavrse kruzni prsten autoputa oko Beograda

nece se sutra seliti stanica. sigurno je da ce se sacekati da se dovrse pristupne saobracajnice (ne znam kako ih drugacije definisati :D ), koje bi rasteretile dva postojeca mosta i bolje povezala stanicu sa drugim delovima grada. Konkretno, obilaznica bi trebala od Bulevara Arsenija Carnojevica konacno da napravi bulevar, mislim da su kamiondzije vec sklonjene, nema ih na Gazeli, ali prave sou kod Orlovace kad moraju na 200 metara da se ukljuce na Ibarsku pa da se vrate na obilaznicu u smeru ka Sidu ( fali onaj manji deo prstena koji je malo teze napraviti ). Drugo, u planu je i onaj kineski most Zemun - Borca, tako da nece biti problema za one koji putuju ka Pancevu, Zeleznicka stanica je odmah tu, znaci blizina Beovoza, BG voza sto je vec spomenuto... Realno, Beograd je postao prenatrpan, to uslovljava sirenje istog u Srem :D
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Sloba » Pet Feb 04, 2011 9:48 am

Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Krle » Sub Feb 05, 2011 8:58 am

Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod Nibus-ja » Ned Feb 06, 2011 2:00 pm

Krle je napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/233652/Grad-ce-dati-ponudu-za-Autobusku-stanicu

Sad je zaigrala mecka i pred njihovim vratima(gde ce deca da im rade),pa nevalja privatizacija a sto su propale prevoznicke firme po srbiji(i sto ta deca nemaju sta da jedu) NJIH NIJE BRIGA :evil: N vidim razlog zasto bi zurili ako je grad resio da otkupi akcije onda neka prodaju gradu i stvar je resena na dobitku su,mada cisto sumnjam da ce i neko drugi da zatvori BAS ili da promeni delatnost

P.S. Sto se mene licno tice zao mi je svakog coveka koji ostane bez posla ali bi trebalo da pocnu za primer da propadnu par JAKIH FIRMI IZ OVE OBLASTI pa da se NAROD POBUNI i da se sve VRATI NA STARO,jer mi dok ne osetimo MUKU NA SVOJOJ KOZI NECEMO DA POVERUJEMO I DA SE SMIRIMO :evil:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod negas » Sub Feb 12, 2011 12:21 am

Nibus-ja je napisao:
Krle je napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/233652/Grad-ce-dati-ponudu-za-Autobusku-stanicu

Sad je zaigrala mecka i pred njihovim vratima(gde ce deca da im rade),pa nevalja privatizacija a sto su propale prevoznicke firme po srbiji(i sto ta deca nemaju sta da jedu) NJIH NIJE BRIGA :evil: N vidim razlog zasto bi zurili ako je grad resio da otkupi akcije onda neka prodaju gradu i stvar je resena na dobitku su,mada cisto sumnjam da ce i neko drugi da zatvori BAS ili da promeni delatnost

P.S. Sto se mene licno tice zao mi je svakog coveka koji ostane bez posla ali bi trebalo da pocnu za primer da propadnu par JAKIH FIRMI IZ OVE OBLASTI pa da se NAROD POBUNI i da se sve VRATI NA STARO,jer mi dok ne osetimo MUKU NA SVOJOJ KOZI NECEMO DA POVERUJEMO I DA SE SMIRIMO :evil:

Pametno zborish :wink:
negas

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Marko » Pet Feb 18, 2011 3:14 pm

Image
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod negas » Pet Apr 22, 2011 3:20 am

Ljudi jer ste videli kako su UPROPASTILI BAS sa novim ogradama! Nijedan BUS sada na peronu nemožeš da vidiš. kada udješ na stanicu osećaš se kao konj, možeš da gledaš samo pravo!
negas

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Kassbohrer » Pet Apr 22, 2011 9:58 am

Vala negase u pravu si 100%, ja nisam znao nedavno bio u BG i dovezoh druga na stanicu i ajde reko da ga ispratim do perona i da vidim koji bus, kad ono međutim... :twisted: Još i parking platih za komplet nervozu :twisted:
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod Mitrovcanac » Pet Apr 22, 2011 1:22 pm

A sto jos imaju baba-sere pa cak i u onom nazovimo ga bifeu (naplate koriscenje usluge iako si narucio nesto).
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:41 pm

Postod Marko » Sre Apr 27, 2011 4:32 pm

BAS je malo ponovio sajt
http://www.bas.rs/default.htm
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod leotar » Sre Apr 27, 2011 8:12 pm

Marko je napisao:BAS je malo ponovio sajt
http://www.bas.rs/default.htm

lepo izgleda :)
leotar
Član

Pridružio se: Uto Mar 16, 2010 6:22 pm

Postod Nele Nibus » Uto Maj 03, 2011 7:16 pm

Juce kad sam stigao iz Leposavica za dalji nastavak puta do Panceva naravno moram sa BAS-a da podjem, kupujem kartu, cena karte je naravno kolko i treba da bude a stanicna usluga zimus bese 40 din. a sada je 60 din. i to samo za nepunih 20 km. Pa to je SRAMOTA kako pljackaju ljude!
Sto se zaposlenih tice, gospodja koja je radila na salteru kad sam pitao kada imam prva 2 polaska rekla mi je vrlo neljubazno, odlucio sam se za prevoznika, takodje mi je i kartu dala kroz salterce kao da sam joj trazio 100 eura...
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Adin_Zne » Uto Maj 03, 2011 9:11 pm

A ***CENZURISANO*** šta ima ovdje autobusa !!? :D :D :D :D
Adin_Zne
Član

Pridružio se: Pet Apr 01, 2011 2:10 pm

Postod Aleks_BGD » Uto Maj 03, 2011 9:21 pm

Adin_Zne je napisao:A xxx šta ima ovdje autobusa !!? :D :D :D :D

Pogledaj predhodne stranice.I to nije sve,u toku leta kad je sezona to je krcato sve...toliko je puno da nema mesta da se svi smeste no pocinju da se parkiraju gde stignu po okolnim ulicama...Grad je najavio izmestanje stanice,bas zbog parking prostora,ali to je jos uvek samo ideja..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Autobuske stanice