Logo

Beogradska Autobuska Stanica (BAS)

Diskusije posvećene autobuskim stanicama.

Postod Sashco » Uto Maj 03, 2011 9:25 pm

Nibus-ja je napisao:
Krle je napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/233652/Grad-ce-dati-ponudu-za-Autobusku-stanicu

Sad je zaigrala mecka i pred njihovim vratima(gde ce deca da im rade),pa nevalja privatizacija a sto su propale prevoznicke firme po srbiji(i sto ta deca nemaju sta da jedu) NJIH NIJE BRIGA :evil: N vidim razlog zasto bi zurili ako je grad resio da otkupi akcije onda neka prodaju gradu i stvar je resena na dobitku su,mada cisto sumnjam da ce i neko drugi da zatvori BAS ili da promeni delatnost

P.S. Sto se mene licno tice zao mi je svakog coveka koji ostane bez posla ali bi trebalo da pocnu za primer da propadnu par JAKIH FIRMI IZ OVE OBLASTI pa da se NAROD POBUNI i da se sve VRATI NA STARO,jer mi dok ne osetimo MUKU NA SVOJOJ KOZI NECEMO DA POVERUJEMO I DA SE SMIRIMO :evil:
Kasno sam video ovo ali svaka ti je zlatna!
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Sponzor

Postod negas » Sub Maj 07, 2011 6:08 pm

Da li je po zakonu utemeljeno da Autobuske stanice MOGU da naplacuju peronske karte!

To bi trebalo propveriti i krnuti u akciju, peticiju, za ukidanjem naplacivanja peronskih karata!

Kako kaze Goran SK, u Nemackoj NIKO NE NAPLACUJE PERONE, tako ga ja razumeh!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod bogda78 » Sub Maj 07, 2011 7:19 pm

Ni u Mađarskoj,pa ni u Austriji...mislim da ni u Makedoniji nema toga???
bogda78
Član

Pridružio se: Sre Dec 08, 2010 10:44 am

Postod Kassbohrer » Ned Maj 08, 2011 3:25 pm

negas je napisao:Da li je po zakonu utemeljeno da Autobuske stanice MOGU da naplacuju peronske karte!

To bi trebalo propveriti i krnuti u akciju, peticiju, za ukidanjem naplacivanja peronskih karata!

Naravno negase da je utemeljeno da svaka firma ima pravo da naplati svoju uslugu, e sad drugo je pitanje dali je u redu da oni naplaćuju i uslugu peronizacije od prevoznika i pride peronsku uslugu od putnika i šta nude za te pare. Uostalom niko nikoga ne tjera da vozi sa autobuske stanice, koliko znam linije koje polaze sa raznih parkinga i stajališta nikom ne plaćaju uslugu.
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod Nele Nibus » Ned Maj 08, 2011 4:04 pm

Kassbohrer je napisao:
negas je napisao:Da li je po zakonu utemeljeno da Autobuske stanice MOGU da naplacuju peronske karte!

Naravno negase da je utemeljeno da svaka firma ima pravo da naplati svoju uslugu, e sad drugo je pitanje dali je u redu da oni naplaćuju i uslugu peronizacije od prevoznika i pride peronsku uslugu od putnika i šta nude za te pare. Uostalom niko nikoga ne tjera da vozi sa autobuske stanice, koliko znam linije koje polaze sa raznih parkinga i stajališta nikom ne plaćaju uslugu.

Ima tu istine, ali opet mislim da je sramota 140-150 dinara peronska karta, samo da izadjes na peron ako ispracas nekoga, a od usluge tu nema ni U. Ok je kad se kupuje karta pa da bude nesto simbolicna stanicna usluga 20-30 dinara ali 140-150 dinara je stvarno sramota, imao ovde ovaca pa aj da sisamo :evil:
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Goran sk » Ned Maj 08, 2011 9:43 pm

bogda78 je napisao:Ni u Mađarskoj,pa ni u Austriji...mislim da ni u Makedoniji nema toga???

U Makedoniji se naplaca i te kako :wink:

@ Negas

Ja nisam sreo autobusku gde se naplaca
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod MILE » Pon Maj 09, 2011 8:53 am

Nenad_KM je napisao:
Kassbohrer je napisao:

Ima tu istine, ali opet mislim da je sramota 140-150 dinara peronska karta, samo da izadjes na peron ako ispracas nekoga, a od usluge tu nema ni U. Ok je kad se kupuje karta pa da bude nesto simbolicna stanicna usluga 20-30 dinara ali 140-150 dinara je stvarno sramota, imao ovde ovaca pa aj da sisamo :evil:
Pljačkaju :evil: Meni u subotu za dve karte (BG-Šabac) naplatiše 190 (2x95) dinara uslugu, da li je to normalno :evil:
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Nele Nibus » Pon Maj 09, 2011 9:59 am

MILE je napisao:
Nenad_KM je napisao:
Kassbohrer je napisao:

Pljačkaju :evil: Meni u subotu za dve karte (BG-Šabac) naplatiše 190 (2x95) dinara uslugu, da li je to normalno :evil:

Pisao sam ja vec za prosli ponedeljak kad sam isao do Panceva, karta je 110 a stanicna usluga 60, a gospodja na salteru lici na Rusku Jakic, samo je malo mladja i plava i da fali joj metla posto sa ljudima ne ume da radi!
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod MILE » Pon Maj 09, 2011 10:03 am

To je baš preterano, dugo nisam vadio kartu na šalteru pa sam se začudio kad sam video koliko uzimaju.
MILE
Član

Postod Nele Nibus » Pon Maj 09, 2011 10:05 am

MILE je napisao:To je baš preterano, dugo nisam vadio kartu na šalteru pa sam se začudio kad sam video koliko uzimaju.

Preterano ili ne to je ipak BAS, a ona nova ograda ni nasta ne lici, kao da je covek u zatvoru. Ranije ako nesto saljes mogao si samo da zoves vozaca da dodje do ograde i das mu to sto saljes, a sad nema sanse, moras da platis peronsku kartu da bi slao nesto.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod MILE » Pon Maj 09, 2011 10:21 am

Pa zbog pošiljki su je i podigli.
MILE
Član

Postod Aleks_BGD » Pon Maj 09, 2011 9:32 pm

MILE je napisao:To je baš preterano, dugo nisam vadio kartu na šalteru pa sam se začudio kad sam video koliko uzimaju.

Zato se ja krstim u svoju sluzbenu,samo pokazem i prodjem.... :mrgreen: :mrgreen:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod fimatotravel » Čet Maj 19, 2011 3:18 pm

Aleks_BGD je napisao:

Zato se ja krstim u svoju sluzbenu,samo pokazem i prodjem.... :mrgreen: :mrgreen:
Ako rodjo samo se ti krsti.Blago tebi 8)
fimatotravel
Član

Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 9:53 pm

Postod gospodin dzo » Čet Maj 19, 2011 9:57 pm

Mada najlepsi deo stanice jeste Paun,bar po meni :mrgreen:
Predpostavljam da cete se sloziti sa mnom...:)
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod negas » Pet Maj 20, 2011 2:59 am

Peronska karta ne bi smela da bude veca od 30 dinara na BASu, nisu 20, kg 10, NS 20, i Lasta bg 15...sve OSTALO JE LOPOVLUK, a i OVO JE!

Videcu na sajtu komore da nesto pitam nadlezne...da li je to utemeljeno u zakonu, posle prodjes i bollite, jer po kom zakonu oni to naplacuju, inteligentno da ih zezas...

A na BAS-u zeznuli su svoj napaceni narod, studente sto ne mogu da salju poslijke...e SVAKA IM CAST! Koja STOKA!

Kad udjes iz pravca yzeleznicke il obrnuto, kao konj si, ne vidis ni levo ni desno, samo prevo...kuku...koja vlast, koja stoka...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Autobuske stanice