Diskusije posvećene autobuskim stanicama.
Odgovori

Autobuska stanica München

Ned Apr 11, 2010 2:48 pm

Autobuska stanica München Zentraler Omnibusbahnhof München

Image

Image

Image

Image

Image
Nastavak sledi

Ned Apr 11, 2010 10:09 pm

Nastavak
Image

Image

Image

Image

Image

Ned Apr 11, 2010 11:34 pm

Goran sk je napisao:[i]Nastavak

Image

E ovaj je najjaci sa samohodnom kosacicom po betonu... :lol: :lol: :lol: Inace, lepe slike!

Pon Apr 12, 2010 10:48 am

vidio sam da im i par "bosanaca" na slici...

svaka čast na trudu :D

Pet Apr 22, 2011 3:23 am

Jel se naplaćuju ovde preonske karte?
Poslednji put menjao negas dana Čet Maj 17, 2012 3:45 am, izmenjena samo jedanput

Pet Apr 22, 2011 9:43 am

Naravno da ne.Svabe neznaju za to,to primenjuju samo ovi nasi seljaci.

Pet Apr 22, 2011 4:03 pm

Pricali su mi vozaci iz Nis ekspresa koji voze za Nemacku da se samo kod nas, u Sloveniji, Hrvatskoj i ne znam jos gde naplacuje peronska karta... Po Nemackoj nigde!

Pet Apr 22, 2011 6:02 pm

Pa da samo kod nas,nigde vise.Cak se i na Aerodromu naplacuje "taksa za koriscenje aerodroma".Pre nekoliko god kada sam isao kod ujaka u Moskvu,ta taksa je u to vreme iznosila oko 60eura.Dok recimo kod Rusa toga tamo nema...Tamo si putnik koji je posteno platio svoju kartu i ide tamo gde je naumio a ne ovca za sisanje kao kod nas.

Nemojte citirati prethodni post.

Čet Jul 21, 2011 3:25 pm

Danas sam cuo od vozaca Nis ekspresa koji vozi redovno za Nemacku da na ovoj stanici prevoznici placaju peronizaciju nesto oko 7.5 Eura, a negde je i 12.5 Eura...

Pon Maj 14, 2012 8:48 pm

Aleks_BGD je napisao:Pa da samo kod nas,nigde vise.Cak se i na Aerodromu naplacuje "taksa za koriscenje aerodroma".Pre nekoliko god kada sam isao kod ujaka u Moskvu,ta taksa je u to vreme iznosila oko 60eura.Dok recimo kod Rusa toga tamo nema...Tamo si putnik koji je posteno platio svoju kartu i ide tamo gde je naumio a ne ovca za sisanje kao kod nas.

Svi aerodromi naplacuju aerodromsku taksu. U poslednje vreme dodaju takse za bezbednost, ali je to uglavnom uracunato u cenu karte. Ranije se na nasem aerodromu posebno naplacivala, a moskovska je bila u ceni. Tako da ne mislis da su ti Rusi nesto oprostili ;)

Nije meni problem da platim ako znam sta platim. Kad je stanica uredna, pa imas lep restoran da se osvezis do polaska, pa onaj hodnik ima dovoljnu sirinu da ti niko ne zarije lakat u bubrege pa i da platis.

Čet Maj 17, 2012 3:43 am

Mi moramo sa ovog sajta da nateramo da se poukiadju onda peronizacije sirom Srbije, il da budu max 10 din :D

Čet Maj 17, 2012 10:33 am

da, mi smo vrlo jako sindikalno organizovani i nas glas ima velikog uticaja pa ce da se uplase i odmah da skinu i peronizacije i peron karte . inace cemo svi da cekamo kod poste "6"ili na autokomandi :mrgreen:

Čet Maj 17, 2012 2:28 pm

negas je napisao:Mi moramo sa ovog sajta da nateramo da se poukiadju onda peronizacije sirom Srbije, il da budu max 10 din :D

ЈА САМ ЗА, да се отвори посебна тема да се изјаснимо и онда да се позову новинари да објаве то и да крене петиицја међу НАРОД :!:

Ned Maj 20, 2012 3:35 am

sasa-74 je napisao:da, mi smo vrlo jako sindikalno organizovani i nas glas ima velikog uticaja pa ce da se uplase i odmah da skinu i peronizacije i peron karte . inace cemo svi da cekamo kod poste "6"ili na autokomandi :mrgreen:

Pa ja stavih smajli :D :D :D ! I sta tebe briga, ja cu da cekam kod poste 5 ima nadstresnica !!! :lol:

Re: Autobuska stanica München

Pet Jun 21, 2013 5:03 pm

Kakva stanica! :D
Gorane, može neke slike stanice u Štutgartu? Toliko (fenomenalnih) buseva odatle, a nijedna slika stanice. :)
Odgovori