Sre Dec 01, 2010 4:37 am
Sre Avg 03, 2011 3:27 pm
Pet Dec 23, 2011 11:53 am
Nibus-ja je napisao:Autobuska stanica u Beloj Palanci pripada Nis-ekspresu sa 3 perona i Autotransportnom iz Pirota sa 1-im peronom,od kako ATP-Pirot ne saobraca ovaj peron koriste svi-NOVONASTALI PRIVATNICI iz Pirota: Blenda-turs,IGNA-prom,M-601,ZMV-turs,... koji takodje koriste i kucicu-objekat koja se nalazi sa leve strane na izlazu iz stanice(na slici to je kucica sa desne strane ispred koje se nalaze stepenice sa belom ogradom),NIS-ekspresov objekat je na prvoj slici sa leve strane![]()
Uploaded with ImageShack.us
Prva 3 nis-ekspres perona s leva na desno su pokriveni,dok je 4-ti PIROTSKI bez nadstresnice
Pet Dec 23, 2011 11:55 am
Pet Dec 23, 2011 12:04 pm
Nenad_KM je napisao:Autobuska Stanica u Leposaviću trenutno jedina srpska prava stanica na severnom delu Kosmeta... Ima 9 numerisanih perona + jedan na koji svi autobusi već godinama staju da pokupe putnike. Stanica je inače u vlasništvu Jugoprevoz-a iz Leposavića nekad bila ogranak moćnog Jugoprevoz-a Raška. Međutim, kada je Izraelski Kavim kupovao firmu na tenderu je bila i stanica ali agencija za privatizaciju nije odobrila prodaju stanice i garaže u Leposaviću jer su na teritoriji Kosmeta. Toliko od mene evo par slika ove stanice:
Ovo je ako posmatrate stanicu sa ulaza
Šalter za informacije
Jugoprevoz-ov red vožnje koji stoji na zidu unutar zgrade stanice
Toliko od mene čekaonicu nisam mogao da slikam, nije mi dozvolio čovek koji je ja mislim dispičar...
Nenad_KM je napisao:Evo malo detaljnije slike AS Leposavic
Ulaz u AS
Prvi deo sa peronima
Drugi deo perona, inače ta 2 dela deli ako mogu tako da nazovem dolazni peron
Čekaonica i šalter šefa stanice
Sub Okt 06, 2012 12:37 pm
Sub Mar 02, 2013 2:30 pm
Ned Mar 03, 2013 9:23 pm