Diskusije posvećene autobuskim stanicama.
Ned Apr 27, 2008 8:10 pm
Autobuska stanica Aleksinac ima 14 perona. Oko 6 služi za putnički saobraćaj dok se na ostalih 8 parkiraju autobusi. Autobuska stanica je veoma blizu autoputa Beograd-Niš tj. E-75. U okviru stanice je mali parking koji je za Niš-Ekcupec. Na stanici je red vožnje koji važi samo za Niš Ekspres.
Sutra ću da slikam i da postavljam na forum.
Poslednji put menjao
Sloba dana Pon Apr 20, 2009 4:50 pm, izmenjena samo jedanput
Sre Apr 30, 2008 9:09 pm
Pogled na stanicu sa ulice
Izlaz iz stanice
Turistička agencija Niš Ekspresa
Peroni
Šalter za prodaju mesešnih karata, Halo govornica i čekaonica
Red vožnje(koji važi samo za Niš Ekspres)
Šalter za prodaju karata
Sre Apr 30, 2008 9:55 pm
Odlican posao Slobo! Detaljno si prikazao stanicu. Jednom sam samo iskoristio priliku da je obidjem, obicno sedim u busu i cekam da krenemo dalje. A super ti je ona slika gde se na peronu vidi Nibus 300 generacija 2000. Cini mi se da je g.b. 289...
Sre Apr 30, 2008 10:15 pm
Jao,ko bi zaboravio ovu stanicu.Uvek kad idem Lastom za Prokuplje,svratimo na nju.
Sre Apr 30, 2008 10:37 pm
Jako zgodna stanica, jednostavna funkcionalna, na jako dobrom mestu nedaleko od auto-puta ali bi joj trebalo renoviranje i asfaltiranje.
Sre Apr 30, 2008 10:39 pm
Da,malo osvezenja bi joj prijalo.
Sre Apr 30, 2008 10:47 pm
Ali je zato krase Niš Ekspresi! Uz narodnjake.
Šalu na stranu, skoro je renovirana Lastina poslovnica. Na nju svraćaju osim Ekspresa i: Sokoprevoz Sokobanja, Autotransport Kraljevo, Jugoprevoz Kruševac, Lasta, Touring, do skoro i piroćanac.
Čet Maj 01, 2008 12:36 pm
Šalu na stranu, skoro je renovirana Lastina poslovnica. Na nju svraćaju osim Ekspresa i: Sokoprevoz Sokobanja, Autotransport Kraljevo, Jugoprevoz Kruševac, Lasta, Touring, do skoro i piroćanac.[/quote]
Svraca i BORTRAVEL,JEDINSTVO-Vranje,JUGEKSPRES-Leskovac.A pirocanci svracaju i dan danas ali ne drzavni AUTOTRANSPORTNO-Pirot nego BLENDA TOURS a od skoro valjda tako sam cuo i IGNA PROM takodje iz Pirota koji valjda sa BLENDOM vozi Pirot-Kragujevac.
Sub Maj 10, 2008 4:27 pm
ja se svakog leta vraćam iz aleksinca lastom za bg onim u 9:45 i svaki put mi oni sa šaltera overe povratnu tek u 9:40! svake godine moram da trčim na bus... a onaj gradski niš ekspresov mi iz žitkovca ide u 9 ili u 9:30... loše organizovano....
Sub Maj 10, 2008 9:37 pm
A kakve sad ti imaš veze sa Aleksinac???
Sub Maj 10, 2008 11:39 pm
Sloba je napisao:A kakve sad ti imaš veze sa Aleksinac???

A be slobo pa i ti sad poce s pricanje bez padezi?
Pet Maj 16, 2008 6:20 pm
Sloba je napisao:A kakve sad ti imaš veze sa Aleksinac???

pa deda mi je iz moravca (selo pored aleksinca) pa idem svake godine
Pet Maj 16, 2008 9:11 pm
E, a meni deda iz Aleksinca. Ajde, daj mi broj na PP pa ukoliko u isto vreme budemo bili dole, možda se i vidimo!
Ned Maj 18, 2008 11:20 am
jedino me NERVIRA gradski prevoz u aleksincu... bus iz bg-a mi stigne u 12i15, a u to vreme tuda prolazi "gradski" bus za žitkovac.... mora čovek da bude supermen da bi ga stigao, a sledeći je tek za 45min...
da stvar bude još gora, svi ovi seoski busevi što idu na tu stranu su ili pre 12 ili posle 1, a na stanici gradskog preko puta (kod kasarne) nema ni klupa ni nadstrešnica...
Ned Maj 18, 2008 11:48 am
Stefan Bgd je napisao:Jao,ko bi zaboravio ovu stanicu.Uvek kad idem Lastom za Prokuplje,svratimo na nju.

Stefan BGD, kakve veze imas sa Prokupljem?