arandjelovic je napisao:Nisam znao da vise nije Trayal nego Mentor, te sto si ti kupio su verovatno model M200, odnosno bivsi Trayal T200. Sadasnji model Mentor M250A neodoljivo podseca na Tigar Hitris, na prvi pogled imate utisak da se radi o istoj gumi jer imaju skoro identicnu asimetricnu saru. Ranije sam slusao price da su Tigrove gume dosta bolje od Trayalovih, sada ne znam kakva je situacija. Ja sam imao par letnjih guma Nankang Sport NS-1 koje sam uzeo tada pre 3-4 godine po 36e po komadu u Castellani, znace Miham...
И јесу тигрове гуме биле некад и то много боље од трајалових, рецимо тигар је знао одмах да повуче и гребе док је трајал гума умела да се укопа у снег, то се виђало раније на нечишћеним деоницама пута
branik je napisao:strasno je sto ljudi na kola stavljaju protektirane i napred iako je to, ne samo zabranjeno, vec i opasno. Sta ako se u krivini razlepi i spadne protekt traka?
Uglavnom kupuiju 2, stavljaju na vucne tockove, ali kod najveceg broja automobila to su i upravljacki tockovi. Zato je bolje da kupe nove, pa makar i kineske, turske...
Da nije taj preimenovani trajal iz vremena kad je neka bugarska firma gazdovala u Krusevcu?
Није, трајал је пре годину или две купила нека америчка позната компанија, а то са бугарима је било раније па су раскинули уговор трајалци, а ти исти бугари су купили и ВУЛКАН НИШ