milan.nk je napisao:Eeee ko da mi misli procita Nenade, to sam sad htio da predlozim...

Apsolutno se slazemNenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:Eeee ko da mi misli procita Nenade, to sam sad htio da predlozim...
Za mene su O 303-ke i 315-ce autobusi jednom!
Za svoje godine lepi i izdrzljivi... ima da nadzive mnoge nove buseve!
Naravno ok su i Setre ali meni su ova 2 navedena modela nekako drazi od Setre
FR1GTS je napisao:Apsolutno se slazemNenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:Eeee ko da mi misli procita Nenade, to sam sad htio da predlozim...
Naravno ok su i Setre ali meni su ova 2 navedena modela nekako drazi od SetreDobro ocuvana O303 ili Sanos,uvek nas usreci kad treba da se provozamo njom(bar nas sto znamo o busevima.)

milan.nk je napisao:gospodin dzo je napisao:Ja bi da se ne lazemo bio prezadovoljan sa:
Iveco Daily oko 03-05
Setra S215HDH 90-i neko
Sanos S31521 isto 90-i neko
Neoplan N122 92-95
Malo da se srede i sasvim ok za Plana-Nis-Leskovac malo spustis cenu u odnosu na ostale i to je to...
Realno brate,potpuno u skladu sa nasim jadnim balkanskim uslovima...
Ne kazem ja da nijesu dobra vozila vec se odnosi na puteve,finansije ali i nivo svijesti naroda.
Nenad_KM je napisao:FR1GTS je napisao:Apsolutno se slazemNenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:Eeee ko da mi misli procita Nenade, to sam sad htio da predlozim...
Naravno ok su i Setre ali meni su ova 2 navedena modela nekako drazi od SetreDobro ocuvana O303 ili Sanos,uvek nas usreci kad treba da se provozamo njom(bar nas sto znamo o busevima.)
Jasno, ja sam tip coveka koji ce ako ima izbor izmedju 1 S 315 HD i 2 MB O 303(visoke niske nebitno) ili S 315, 315.21 pre uzeti Mecku ili Sanosa jer mi je nekako drazi taj oblik karoserije... ta unutrasnjost, ta galerija, ta sedista, taj zvuk motora. Ipak sam se vise vozio u Meckama i Sanosima nego u Setrama...
Nek se ne naljute Setrasi ali ja imam takvo misljenje.
milan.nk je napisao:Nenad_KM je napisao:Jasno, ja sam tip coveka koji ce ako ima izbor izmedju 1 S 315 HD i 2 MB O 303(visoke niske nebitno) ili S 315, 315.21 pre uzeti Mecku ili Sanosa jer mi je nekako drazi taj oblik karoserije... ta unutrasnjost, ta galerija, ta sedista, taj zvuk motora. Ipak sam se vise vozio u Meckama i Sanosima nego u Setrama...
Isti sam, inace i Mecke i Setre su za mene prava stvar.

Nenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:Nenad_KM je napisao:Jasno, ja sam tip coveka koji ce ako ima izbor izmedju 1 S 315 HD i 2 MB O 303(visoke niske nebitno) ili S 315, 315.21 pre uzeti Mecku ili Sanosa jer mi je nekako drazi taj oblik karoserije... ta unutrasnjost, ta galerija, ta sedista, taj zvuk motora. Ipak sam se vise vozio u Meckama i Sanosima nego u Setrama...
Ok su mi Setre, i komforne i udobne, ali kazem nekako mi je drazi O 303 ili Sanos, ni sam ne znam zasto...
milan.nk je napisao:Nenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:Nenad_KM je napisao:Jasno, ja sam tip coveka koji ce ako ima izbor izmedju 1 S 315 HD i 2 MB O 303(visoke niske nebitno) ili S 315, 315.21 pre uzeti Mecku ili Sanosa jer mi je nekako drazi taj oblik karoserije... ta unutrasnjost, ta galerija, ta sedista, taj zvuk motora. Ipak sam se vise vozio u Meckama i Sanosima nego u Setrama...
Ok su mi Setre, i komforne i udobne, ali kazem nekako mi je drazi O 303 ili Sanos, ni sam ne znam zasto...
Mozda zato sto su udobniji ili ljepsi od Setre

Nenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:Nenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:Nenad_KM je napisao:Jasno, ja sam tip coveka koji ce ako ima izbor izmedju 1 S 315 HD i 2 MB O 303(visoke niske nebitno) ili S 315, 315.21 pre uzeti Mecku ili Sanosa jer mi je nekako drazi taj oblik karoserije... ta unutrasnjost, ta galerija, ta sedista, taj zvuk motora. Ipak sam se vise vozio u Meckama i Sanosima nego u Setrama...
Mozda zato sto su udobniji ili ljepsi od Setre
Pa sad, znamo da je Setra sam vrh sto se tice udobnosti, ali ipak iz tih godina kad su Setre 200 i O 303 kao i 315 pravljeni, nekako mi se vise svidja Mercedesov i Sanosov(bolje receno pozajmljen Meckin) dizajn.
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju