linija za LE bi bila malo zeznuta sa tim busevima, osim ako bi bio jeftiniji od konkurencije (al primetno jeftiniji)
no, ovo je ipak tema "Da imam...."

Mickey je napisao:linija za LE bi bila malo zeznuta sa tim busevima, osim ako bi bio jeftiniji od konkurencije (al primetno jeftiniji)
gospodin dzo je napisao:Mickey je napisao:linija za LE bi bila malo zeznuta sa tim busevima, osim ako bi bio jeftiniji od konkurencije (al primetno jeftiniji)
Pa naravno,mora da se pocne sa najjeftinijim kartama,jer ljudima manje vise nije bitno kakav je autobus ako je lepo skockan,malo preradjen,sto da ne,bitno je da sto jeftinije prodjes,penzioneri i studenti su kljucni,mnogo ih ima treba ih privuci...
A i ako bih bio najjeftini bus bi uvek bio pun...

milan.nk je napisao:A pritom se sve to i isplati sa sve snizenjem od 35 % po mojoj racunici...

milan.nk je napisao:Mozda da se otvori nova tema u Pricaonici, jer zaista je zanimljivo saznati vise o tome i razmijeniti misljenja...
Mickey je napisao:kanis je "lepe" cene stavio, busevi su im avionu, al da dodje neko sa dobrim polaskom, ispravanim i cistim busom, i jeftinijom kartom ( npr, povratna LE-BG za 1500) sigurno bi im uzeo dosta putnika
necemo vise u OT
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju