Logo

Vozacke priče :::: anegdote, problemi, nezgode

Sve što je vezano za autobuse, a ne spada u kategorije iznad.

Postod Nele Nibus » Sub Apr 23, 2011 8:31 pm

Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:
profa_chb je napisao:p.s. u brošuri piše da je max speed 155km/h, a ja sa još 3 putnika i gepekom punim gluposti išao 160 :mrgreen: (a trenutna potrošnja 11l/100km)
doduše svega par sekundi radi probe, posle sam vozio u okviru ograničenja :)

Ja sam onog Punta iz auto skole sa instruktorkom, pozadi 3-4 paketa minaqe i klipom od traktora u gepeku ganjao 110 km/h na lokalnom putu za Dolovo :wink:
A ogranicenje bilo 80

Jel se nisi zeznuo na onoj krivini tamo posle onog dugackog pravca??

Nisam, hteo sam tu da usporim ali kaze instruktorka gazi... sta mislis da ides na auto-putu u krivinu pa da usporavas! A i u pravu je zena.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod Aleks_BGD » Sub Apr 23, 2011 8:55 pm

Nenad_KM je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:
profa_chb je napisao:p.s. u brošuri piše da je max speed 155km/h, a ja sa još 3 putnika i gepekom punim gluposti išao 160 :mrgreen: (a trenutna potrošnja 11l/100km)

Ja sam onog Punta iz auto skole sa instruktorkom, pozadi 3-4 paketa minaqe i klipom od traktora u gepeku ganjao 110 km/h na lokalnom putu za Dolovo :wink:
A ogranicenje bilo 80

Nisam, hteo sam tu da usporim ali kaze instruktorka gazi... sta mislis da ides na auto-putu u krivinu pa da usporavas! A i u pravu je zena.

Znas li ti kolko je ljudi izletelo na toj krivini,mnogoooo...Pravac pun gas,i onda lakat krivina....a znak na upozorenje pred krivinu samo kad se vracas iz Dolova ka Pancevu...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Nele Nibus » Sub Apr 23, 2011 8:57 pm

Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
Nenad_KM je napisao:

A ogranicenje bilo 80

Znas li ti kolko je ljudi izletelo na toj krivini,mnogoooo...Pravac pun gas,i onda lakat krivina....a znak na upozorenje pred krivinu samo kad se vracas iz Dolova ka Pancevu...

Pa sad, nije to neka krivina Bog zna kakva...Ipak nije to ibarska magistrala gde su jako nezgodne krivine.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Kassbohrer » Ned Apr 24, 2011 2:52 am

Svaki put je sam po sebi težak, ali opasne krivine na ibarskoj??? Pa komplet ibarska je pjesma... Majko moja pa šta bi trebalo reći za puteve Valjevo-Bajina Bašta, Gacko-Foča, Nikšić-Foča ili možda Podgorica-Kolašin ali stari put preko Lijeve Rijeke i Mateševa?
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod miham » Ned Apr 24, 2011 9:36 am

Niksic-Foca.. :) sa nekoliko tona odronjenog kamena po magistrali.. :)
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Postod kovacnuno » Ned Apr 24, 2011 1:26 pm

miham je napisao:Niksic-Foca.. :) sa nekoliko tona odronjenog kamena po magistrali.. :)

Nemoj tako, ipak je to medjunarodni magistralni put :D :D
Korisnikov avatar
kovacnuno
Član

Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:09 pm

Postod garavi94 » Ned Apr 24, 2011 3:14 pm

uhh,sto se tice crnogorskih puteva,nemamo ih rasta komentarisat jer je rijetko onih dobrih . . .a ako bi komentarisali lose imali bi posla . .
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Postod Velemajstor » Sub Okt 08, 2011 12:29 am

U Jgsp Novi Sad je pre 25 godina bio vozač koji bio lud kao struja. Cibra se zvao bog da mu dušu prosti. U ono vreme linija broj 2 je sobraćala od centra grada(kod Miletićevog spomenika ili hotel Vojvodina)bila je polazno stajalište linije broj 2. I dok su čekali vreme(on i kondukter) stajali su van autobusa.Cibra uđe u autobus i glasno kaže ako ne dođe ovaj kočijaš(vozač) za dva minuta ja ću da vozim.Pošto su već putnici bili u autobusu nisu znali ko je on.Posle dva minuta tačno na vreme Cibra uđe u autobus i startuje ga.Putnici kao putnici ćute i gledaju svoja posla. Niko ne shvata da je on vozač. Kreće on i viče oj ha,điha. Autobus kreće sa cimanjem,poskakuje.Viče on ne brinite ništa gonio sam ja volove i zapregu u Bosni isto je to.Kod Futoške pijace(2 stajalište) svi su izašli napolje iz autobusa.Cibra i kondukter sami nastavili do kraja. Otišli u kafanu do sledećeg polaska. Onda se moglo tako,nije bilo toliko rigorozne kontrole. I danas se stariji vozači sećaju Cibre i njegovih ludorija.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod Nikola_4217 » Sub Okt 08, 2011 1:17 am

HAHAH Bio je tako jedan mlad vozac u Pazovi,imao je 23-24 godine,a izgledao je ko da ima 15-16 godina.Jednom prilikom on ulazi u bus,seda za volan,pali bus a neke dve zene sede na prvom sedistu.Cuje on pricaju one o njemu.Okrene se,pita:Sta vas interesuje gospodje?One pitaju:Kolko ti sine imas godina?A on ce:Pa ja imam 15 godina gospodjo.I to je bilo u toku voznje,samo vidis ove se uspanice,krenu da cupkaju,kako je stao bus one su ustale zamolile da se otvore vrata i izasle..ja sam vristao dok sam slusao to sa prvog sedista iza vozaca...:DD
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Postod garavi94 » Sub Okt 08, 2011 9:58 pm

Nikola_4217 je napisao:HAHAH Bio je tako jedan mlad vozac u Pazovi,imao je 23-24 godine,a izgledao je ko da ima 15-16 godina.Jednom prilikom on ulazi u bus,seda za volan,pali bus a neke dve zene sede na prvom sedistu.Cuje on pricaju one o njemu.Okrene se,pita:Sta vas interesuje gospodje?One pitaju:Kolko ti sine imas godina?A on ce:Pa ja imam 15 godina gospodjo.I to je bilo u toku voznje,samo vidis ove se uspanice,krenu da cupkaju,kako je stao bus one su ustale zamolile da se otvore vrata i izasle..ja sam vristao dok sam slusao to sa prvog sedista iza vozaca...:DD

hahaha //ja sam drug sa 17 vozio 25 putnika i to uglavnom starijih putnika nisu me pitale ni za godine,ni za vozacku nit nista brate ... :D
vozicu ti, al s putnicima ne razgovaram ...
garavi94
Član

Postod BataLukaBeograd » Pet Dec 09, 2011 11:29 pm

Priča mi moja prijateljica, inače rođena Pribojka šta je doživela u autobusu na putu u rodni kraj.... Na sedištu do nje sedi neki čiča, što bi se reklo - turbo opanak.... A ispred nje i tog čiče sede dve devojke, i jedna priča: Zadnjih dana moj dečko se mnogo nešto raznežio, pa me ljubi, pa me mazi.... I onda skrene temu... Autobus nastavlja, i posle nekih 50-60 km ona opet... Dečko mi se raznežio, pa je sav romantičan, pa me mazi... i opet skrene temu.... I tako par puta u nekom više manje redovnom vremenskom razmaku ponovi to, pa skrene temu... Kad je bus već bio na ulasku u Priboj, ona to opet kaže, a Turbo Opanak se oglasi: Ćerko, stigosmo već u Priboj, kaži jel te j-e-b-a-o, trebalo je da siđem još kod Čajetine.......
Wartburg - od 0-100 na sat u njemu postigao bih otprilike u isto vreme kada i da sam otišao kod doce opšte praxe po uput, pa kod psihića, pa na hormone, promenio pol i našao sponzora da mi kupi BMW, a zatim u njemu dostigao tih 100 na sat...
BataLukaBeograd
Član

Pridružio se: Ned Jul 17, 2011 1:52 am

Postod Berlingo » Pet Dec 09, 2011 11:50 pm

Moram priznati da je ovo jaaako doooobro! :D :D :D
Berlingo
Član

Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 12:53 pm

Postod Nikola_4217 » Pet Dec 09, 2011 11:52 pm

Moj je burazer vozio u Koka-Koli 6 meseci kamion bez dozvole.To je bilo davno,i na kraju moro da ide za Crnu Goru i on kao:Sefe,nemam ja vozacku.Ovaj pozeleneo..:D
Image Image Image ImageImage
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Postod BataLukaBeograd » Sub Dec 10, 2011 12:05 am

Berlingo je napisao:Moram priznati da je ovo jaaako doooobro! :D :D :D

Misliš ovo moje?
Wartburg - od 0-100 na sat u njemu postigao bih otprilike u isto vreme kada i da sam otišao kod doce opšte praxe po uput, pa kod psihića, pa na hormone, promenio pol i našao sponzora da mi kupi BMW, a zatim u njemu dostigao tih 100 na sat...
BataLukaBeograd
Član

Pridružio se: Ned Jul 17, 2011 1:52 am

Postod garavi94 » Sub Dec 10, 2011 12:21 am

Nikola_4217 je napisao:Moj je burazer vozio u Koka-Koli 6 meseci kamion bez dozvole.To je bilo davno,i na kraju moro da ide za Crnu Goru i on kao:Sefe,nemam ja vozacku.Ovaj pozeleneo..:D

moj bivsi komsija vozio dvije godine kamion u jedno stovariste,
i trebali nesto oko papira da zavrsavaju i gazda mu trazio vozacku
a on mu rekao odakle mi vozacka kad jos nisam polagao ...hahaha isti slucaj kao kod tvog brata

a evo jos jedna anegdota gdje sam licno bio prisutan,
vozimo se mi minibusem i jedan dio puta je strasno los i opasan,
a vozac totalni ludak ne da vozi nego leti,kaze mu jedna starija gospodja
sinko mozes li malo da usporis ovuda mene je strah od puta,
a on joj odgovara i mene isto zato vozim brzo da prije prodjemo ...
vozicu ti, al s putnicima ne razgovaram ...
garavi94
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Autobusi generalno