miham je napisao:Pa zar im nije bilo lakse da srede 1116 ili 1117 koji je jako lijep autobus,nego da o ovom cudu rade..??koliko je vremena i para trebalo da se ovo odradi sunce ti kalajisano,znajuci da neoplan ima oble linije a ovaj sav kockast..
Ja sam i išao tom logikom znajući da su imali 1116.Neznam možda i grešim,pa zato nam i služi naš forum da uvek saznamo neštoJovan je napisao:fimatotravel je napisao:N1116
Oni su imali dva 1116, a ovo je nesto drugo vjerovatno? Ne znam kako se isplati raditi 1116, osim ako nije neka totalka
fimatotravel je napisao:Slažem se sa tobom aleks da su turci doktori za reparaciju.Nego nije mi jasno,zar ovo nije original sanos715 koji je serijskoj proizvodnji?
Pa jel on bio sanos 715 (koji je propao) ili neki drugi model sanosaAleks_BGD je napisao:fimatotravel je napisao:Slažem se sa tobom aleks da su turci doktori za reparaciju.Nego nije mi jasno,zar ovo nije original sanos715 koji je serijskoj proizvodnji?
Jeste original Sanos,ustvari bio je original.Ali je jako brzo propao,pa je radjen nanovo kao sto vidis.Imas vise u temi Makedonija Saorakaj.
fimatotravel je napisao:Pa jel on bio sanos 715 (koji je propao) ili neki drugi model sanosaAleks_BGD je napisao:fimatotravel je napisao:Slažem se sa tobom aleks da su turci doktori za reparaciju.Nego nije mi jasno,zar ovo nije original sanos715 koji je serijskoj proizvodnji?
Jeste original Sanos,ustvari bio je original.Ali je jako brzo propao,pa je radjen nanovo kao sto vidis.Imas vise u temi Makedonija Saorakaj.
fimatotravel je napisao:Ja sam i išao tom logikom znajući da su imali 1116.Neznam možda i grešim,pa zato nam i služi naš forum da uvek saznamo neštoJovan je napisao:fimatotravel je napisao:N1116
Oni su imali dva 1116, a ovo je nesto drugo vjerovatno? Ne znam kako se isplati raditi 1116, osim ako nije neka totalka
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju