E sad cu bas da razmislim kojim sam se sve do sad autobusima vozio, super ideja!
Ove nase (i BG) gradske necu da nabrajam.. Od turistickih Neobus 407t (Saobracaj Zabalj), 407vt (Vojvodina), prigradski onaj od Becejprevoza, u osnovnoj redovno Setra serije 200 (Odisej, Ristic, Neki sa suncokretima), onda idu Skyliner i Cityliner (Grand TT), u Grckoj sam se vozio matorim Neoplanim gradskim niskopodnim, ne znam koji je model, Axial (Autosaobracaj Kragujevac), Bova (Neki prevoznik iz Sapca, ne secam se imena), Drogmoller (Grand), Tourismo (Vojvodina, Dunavprevoz), Connecto (Dunavprevoz), Intouro (Vojvodinom u Bec

, Dunavprevoz), Setra serija 400 od Vojvodine je neizbezna, od serije 300 sam se vozio samo 328 i imam samo negativne utiske (Sirmiumbus), da ne zaboravim i TAM-ove (Vojvodina, Dunavprevoz i neizbezni Saobracaj Zabalj), Marbuse (Saobracaj Odzaci), Temsu (Autobanat), Matore mecke/sanose (Lasta, Severtrans i saobracaj Odzaci), Ikarbus onaj visokoturisticki (Lasta), Neoplan neki sa izmenjenim vratima nazad (Sirmiumbus)... Uf, ima tu jos, ali sad ne mogu trenutno da se setim vise, dosta je i ovo