negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()

sasa-74 je napisao:da da to mi treba postovao je goran sk negde to imam u compu dosta tih slicica samo vi kupite kater ploter i radimo a ako zelis moze i da se okaci na saitu posle da skida narod kome treba . joj sto volim kad ljudi misle na mene hvala Sasa![]()

joza je napisao:To si u pravu, malo su tesko citljive, dobro ove su pratile kolor semu busa pa su takve, jesi cone nasao ovaj bus sa strane, kako ti se svidja sema?

negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
joza je napisao:Interesantna ideja, mogu reci da mi se svidja, samo da ne konvertuje ove cene iz maraka u evre

Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost