MILE je napisao:A šta bi sa Partizanom? Zvezda je makar realno ispala, a Partizan samo sramoti Srbiju.....malo igrači pa malo navijači.ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Zvezdaši šta bi ovo
Neznam samo ko je više osramotio.Koje je izgubio sa 4:0
MILE je napisao:A šta bi sa Partizanom? Zvezda je makar realno ispala, a Partizan samo sramoti Srbiju.....malo igrači pa malo navijači.ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Zvezdaši šta bi ovo

ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Od vas ima gorih to stoji,ali Partizan nemože biti gori od vas to NIKAKO

djole je napisao:ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Od vas ima gorih to stoji,ali Partizan nemože biti gori od vas to NIKAKO
ne, nikako

Prosinečki sigurno ostaje trener Zvezde. Ovo za Stojkovića nije nikakvo lupetanje čuo sam u kladionici od jednog čoveka koji kaže da se sve radi potajno da se nebi unela nervoza u tim, zato Stojković nije branio sinoć.ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Nije on napusto klubŠta lupate gluposti.Ja sam čuo da će zvezda da smeni trenera posle onolikog poraza
milos265 je napisao:Robi ce ostati u Zvezdi! Iz Zvezde ce, ja se nadam nabedjeni ex-kapiten Vilotic, koji je ucinio nesto sto u klubu niko nikada nije i nije mu mesto tu! Zvezda ima dobru osnovu ali joj treba jos mnogo rada i treba joj da krene da gura svoju decu u prvi tim! A Robi to vrlo dobro zna. Sto se Partizana tice, ovaj tim nema ni glavu ni rep i znatno je slabiji od proslogodisnjeg! Pitanje Stojkovica je po meni besmisleno, njegova svrha je bila samo provociranje Zvezde, on je covek za jednokratnu upotrebu, rok trajanja mu je i u Partizanu istekao. Iskreno, sta se u Partizanu desava, to je njihova stvar ali morate shvatiti da ste imali najbolji period u istoriji kluba ali da svemu jednom dodje kraj.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju