Logo

Da li su prevoznici generalno svesni koliko mi njih pratimo?

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Postod milan.nk » Ned Maj 22, 2011 1:27 pm

E pa ja sa ovima sa kojima se znam volim popricati i o forumu, vecini se to dopada :lol:
milan.nk

Sponzor

Postod garavi94 » Čet Jun 02, 2011 12:38 pm

bas prije par dana prolazi lalatoviceva setra i ja izvadio telefon da je uslikam okrecu se vozaci i bas su me ono pogledali vidjeli da ih slikam,ako ne znaju za forum ima da se cude ...
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Postod milan.nk » Čet Jun 02, 2011 1:42 pm

Znaju znaju, sad smo kolege :D
milan.nk

Postod milan.nk » Ned Jun 05, 2011 11:11 pm

E gledajte ovo ljudi, veceras sam dobio par prijetecih poruka na mom Facebook profilu. Bile su upucene od strane izvjesne osobe.

Slijedi transkript:

Izvjesna
Jesi li ti jedan od saradnika foruma autobusi.net?

Milan
Izmedju ostalih da, zasto?

Izvjesna
zato sto cu ti ga zatvorit, konjino mala!!!!!!!!!!!!

Milan
koji je razlog gospodjo, ili gospodjice?

Izvjesna
Odakle ti informacije da onako pises??
To cime se bavis je krivicno djelo...

Milan
o cemu konkretno, ako imate neku primjedbu, vi fino javite i mi to rijesimo, nije nikakva potreba da pravimo problem...

Milan
I prije svega pisanje po forumu ne moze biti krivicno djelo za vasu informaciju...
i u vezi je koje informacije?

Izvjesna
moze, jer zalazis u privatnost podataka, za tvoju informaciju.

Milan
Postovana, ja vam opet kazem, krivicno djelo te vrste ne postoji... Ako se vec zalite recite na koju informaciju konkretno mislite. Nije nikakav problem, pa da vidimo ko ste, i sto imate interes da sakrijete istinu...

Izvjesna
Pa utvrdicemo je li, samo da kazem, cisto da budes upucen, a o istini ne mogu da pricaju oni koji skrivaju svoju istinu.

Milan
Hvala na iskrenosti, sve je vec utvrdjeno. Vas samo treba da bude sramota! Ne smijete da kazete sta zelite vec se ovako prepucavate samnom. Ja ne zelim da spustam na vas nivo. Ukoliko ne kazete direktno sta hocete nemamo sta vise da pricamo...

Na tome je trenutno ostalo... Eto vidite sta se sve moze desiti...
Poslednji put menjao milan.nk dana Sre Jun 08, 2011 9:21 pm, izmenjena samo jedanput
milan.nk

Postod Nele Nibus » Ned Jun 05, 2011 11:34 pm

Ja nasuprot, imam ok iskustvo sa ljudima iz Kosmet prevoza, poznajem sefa saobracaja i kad sam mu preko fb-a dostavio slike njihovih buseva obradovao se, pomenuo sam mu i forum pa je covek potom objasnio vozacima koji su se cudili kad su me videli da slikam da slikam zato sto simpatizujem firmu...
Poslednji put menjao Nele Nibus dana Ned Jun 05, 2011 11:43 pm, izmenjena samo jedanput
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod milan.nk » Ned Jun 05, 2011 11:37 pm

Ali jesi li vidio kolikih ***CENZURISANO*** ima? Mada vec imam osnovane sumnje na koga se odnosi, samo ne znam zbog cega...
milan.nk

Postod Aleks_BGD » Ned Jun 05, 2011 11:43 pm

Reci ti toj gospodjici da ukoliko ima neki problem,ili joj nesto smeta neka slobodno pusti mail Administraiji ili nekom iz Urednistva pa ce mo videti sta se moze.Ovaj Forum je otvoren za sve,pre svega namenjen je da okupi ljubitelje buseva,kamiona i opste svih onih koje zanima nesto o drumskom saobracaju,prevozu putnika itd.To sa tim pretnjama nece dobiti apsolutno nista,niti je to pa bilo kakvo resenje.
Dakle ako tebi nezeli da kaze o cemu se radi,neka pusti mail nekom od osoblja Foruma,siguran sam da ce se to vrlo brzo resiti.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod milan.nk » Ned Jun 05, 2011 11:56 pm

Tacno tako Aleks, neka njima pusti mail, a sto se tice prijetnji? :? Pfffffff pa onako bi mozda i razmislio sta mogu uciniti za nju, a u ovom slucaju ne zelim... I ne, zbilja, ne zeli da mi kaze o cemu se radi :wink: Bas sam se prepao brrrrrrrrrr :shock: :lol:
milan.nk

Postod shakal » Pon Jun 06, 2011 12:06 am

Dobro poznajes pravo, nema tu krivicnog dela! Jedino ako nisi nekoga javno vredjao i klevetao, a siguran sam da to nikad nije uradio ni jedan od clanova! e bas si me sada zaintrigirao oko cega te ta napada :D
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod fimatotravel » Pon Jun 06, 2011 12:10 am

Ako je neka mlađa... daj da se kuckamo malo sa njom možda tu svašta dobrog ispadne(POD USLOVOM DA JE MLAĐA I DA NIJE MALJAVA) :lol: :lol:
fimatotravel
Član

Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 9:53 pm

Postod shakal » Pon Jun 06, 2011 12:11 am

:D uvedite opciju LIKE :)
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod gospodin dzo » Pon Jun 06, 2011 6:58 am

eee kakvih ljudi ima..ccc...
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod Iosis » Pon Jun 06, 2011 7:41 am

Ne znam o čemu se radi da si mogao nešto jako povjerljivo da postaviš na forum, ali ove prjetnje su smješne.
Te poruke koje ti slala kao npr. ''Konjino mala!!!'' nemoj bristai ostavi ih. ;)
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod milan.nk » Pon Jun 06, 2011 11:28 am

shakal je napisao:Dobro poznajes pravo, nema tu krivicnog dela! Jedino ako nisi nekoga javno vredjao i klevetao, a siguran sam da to nikad nije uradio ni jedan od clanova! e bas si me sada zaintrigirao oko cega te ta napada :D

Hvala kolega, prostudirao sam ja tu neke stvari odavno... A i mene zestoko zanima o cemu se radi :)
Poslednji put menjao milan.nk dana Ned Jan 29, 2012 2:56 pm, izmenjena 2 puta
milan.nk

Postod milan.nk » Pon Jun 06, 2011 11:35 am

fimatotravel je napisao:Ako je neka mlađa... daj da se kuckamo malo sa njom možda tu svašta dobrog ispadne(POD USLOVOM DA JE MLAĐA I DA NIJE MALJAVA) :lol: :lol:

Vodi je kuci ako ti valja Marko :lol: Salu na stranu, uvijek me nerviraju takvi ljudi koji se kriju iza facebook profila(koji je mozda i lazan) a ne smiju javno reci sta zele. I jos misle da cu se uplasiti :shock: Kuda ide ovaj svijet...
milan.nk

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica