Ipak jesu isporučeni ali drugoj firmi (da je neimenujem)MILE je napisao:Da, ali sam sad iz teksta shvatio da oni upošte nisu isporučeni.fimatotravel je napisao:Misliš na naše buseve tj moje
Ipak jesu isporučeni ali drugoj firmi (da je neimenujem)MILE je napisao:Da, ali sam sad iz teksta shvatio da oni upošte nisu isporučeni.fimatotravel je napisao:Misliš na naše buseve tj moje
fimatotravel je napisao:E evo našao sam dokaz o onome o čemu sam pisao malopre
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2 ... 1403.shtml
Mislim da sam ti sve objasnio preko ppmilos265 je napisao:fimatotravel je napisao:E evo našao sam dokaz o onome o čemu sam pisao malopre
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2 ... 1403.shtml
Takav tender se vise tesko moze ponoviti, u negativnom smislu! Sta se sve desavalo, cudo je da nije mrtvih bilo. Svako je svakome gledao da zabije klipove u tockove jer je ogromna lova bila u igri.
milan.nk je napisao:Zahvaljujuci brzoj i opseznoj akciji detektiva (citajte mene) otkriven pocinilac, nalogodavac i motiv krivicnog djela
![]()
![]()
![]()
Je l' hoćeš da mi pošalješ na pp naziv firme?fimatotravel je napisao:Ipak jesu isporučeni ali drugoj firmi (da je neimenujem)MILE je napisao:Da, ali sam sad iz teksta shvatio da oni upošte nisu isporučeni.fimatotravel je napisao:Misliš na naše buseve tj moje
Kaži valjani razlog da bih ti tako nešto rekaoMILE je napisao:Je l' hoćeš da mi pošalješ na pp naziv firme?fimatotravel je napisao:Ipak jesu isporučeni ali drugoj firmi (da je neimenujem)MILE je napisao:Da, ali sam sad iz teksta shvatio da oni upošte nisu isporučeni.fimatotravel je napisao:Misliš na naše buseve tj moje
milan.nk je napisao:E sad se ispostavilo nesto sasvim trece u vezi onih poruka, ma ludilo ljudi... Krivi smo, ali stvarno... Odnosno, jedan nas clan je pisao neke neistinite podatke...

milan.nk je napisao:Ma da, ali ja se izvrijedjao vec sa ljudima, a oni upravu...Nista, moracemo nesto gledati da se to izgladi...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju