Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)
Odgovori

Trajekti i brodovi

Uto Jun 02, 2009 3:32 pm

Vidim da ima tema za letovanje na Tasosu, a da bi čovek došao na Tasos, Krf, Skijatos ili bilo koje drugo Grčko ostrvo, mora da ide uglavnom trajektom. Evo nekoliko fotki trajekata iz 2007 godine sa putovanja na Krf. Žao mi je što nemam slike ulaska busa na trajekt, jer su uglavnom mene kolege gurale da ubacim bus na trajekt, jer ih mrzi da nišane u rikverc uz svu onu galamu : "ELA, ELA ELA........", mislim da Miloš zna o čemu pričam:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Naravno, možete se i okrepiti u toku vožnje:

Image

A tu je i čamac za spašavanje, za svaki slučaj:

Image

Uto Jun 02, 2009 6:48 pm

Ludi Grci kad se razgalame imas utisak da se spremaju za rat a ne za normalnu plovidbu :lol: Inace i mi smo proslog leta iz Igumenice plovili ovim crveno-belim sa prve fotografije.

Sre Jun 03, 2009 2:29 pm

Eh i ja sam septembra 2001. plovio slicnim iz Splita u Anconu. Super je plovidba brodom, volio bi otici na jedno krstarenje.

Sre Jun 03, 2009 3:00 pm

Mocno deluju :) Super slike, svaka cast.

Sub Jun 06, 2009 5:49 pm

Evo obecane fotografije za mog brata Ivana 264. Slikano u Keramotiju proslog leta.
Image

Sub Jun 06, 2009 5:56 pm

Malo su ga sredili, 2004 sam cesto sa tim trajektom isao na Tasos, ali bio je u dosta losijem stanju, vidim da su ga lepo ofarbali... A u poredjenju sa onima koji plove iz Igumenice na Krf, ovi za Tasos mu dodju kao kombiji. Lepa slika.

Sub Jun 06, 2009 6:40 pm

Da, u poredjenju sa onima koji plove na Krf ovaj je bas kao kombi. Kolika luka toliki i trajekt :lol:

Sre Dec 09, 2009 6:10 pm

Pošto nisam tada imao vizu mogao sam samo da ga slikam, a sad mi neće pobeći.
Prince of Venice, na liniji Poreč-Venecija

Image

Sre Dec 09, 2009 6:12 pm

Jedan lepotan
Image

Ned Feb 14, 2010 3:51 pm

Na Dunavu tegljač.

Image

I još jedan pod nazivom Sveti Nikola.

Image

Sub Jun 12, 2010 2:49 pm

Jel zna neko za šta služi na brodu ovo nazad što liči na stope.

Image

I evo ga jedan turistički brod koji je prošao ispod mene dok sam bio na željezničkom mostu.

Image

Image

Čet Avg 05, 2010 12:37 pm

Marina Wien
Image
Image
Image

Ned Apr 22, 2012 10:02 am

Ovo je neki trajekt od preduzeca "Jadrolinija". Slikao sam kad sam bio proslog leta u Hrvatskoj.
Image

Sub Maj 26, 2012 8:13 pm

Bio sam pre sdmicu dana u Bregenz-u, austrija, i primetio sam ovakj malo neobican brod blizu centra grada :) :o

Image

Ned Maj 27, 2012 12:50 am

Moj doprinos. Slikano na Krfu 2011.

Image

Kruzer MSC
Image
Image

Trajekt Pantokrator, redovan na liniji Igumenica-Kerkira (Krf)
Image

Na Krf sam dolazio Pantokratorom i putovao je manje od sat i po, dok je u povratku bio onaj stari, manji trajekt i isao je 2 sata i 20 min...
Odgovori