Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)
Odgovori

Strajk, Italija Grcka Spanija

Čet Okt 13, 2011 6:54 pm

Ako neko od kolega kreće sa kamionom prema GR ujutru u 7h počinje štrajk carinskih organa.Neke najave su da se neće baš brzo okončati. Ko kreće neka bude spreman na zastoj i čekanje ili neka ne kreće.
Nisam se setio da ovo okačim juče
Poslednji put menjao Siera dana Sre Apr 25, 2012 4:33 pm, izmenjena 2 puta

Čet Okt 13, 2011 7:20 pm

I vreme im je bilo. Polako će talas(štrajkova) da se širi po Evropi.

Čet Okt 13, 2011 9:50 pm

Ne znam za autobuse ali carinici na kamionskom prelazu su godinama u "strajku" i poplavis od cekanja ako im ne das pende evro.

Čet Okt 13, 2011 10:03 pm

Momci, gospodo, kolege kako god hocete, lepo je od vas sto pisete i obavestavate nas o svemu, ali nema potrebe da za svaku novu vest pravite novu temu, bespotrebno se gomila, i forum postaje nepregledan (i plus pravite posao moderatorima koji to sve moraju da brisu i premestaju, u poslednje vreme je mnogoooo novih tema "niklo"). Za ovakve i slicne informacije postoji tema Chit Chat.

Čet Okt 13, 2011 10:45 pm

Pa možda to od kuće deluje bezvezno štrajk u Grčkoj. Pošto sam za 25 godina bio poprilično puta u koje kakvim štrajkovima i obustavama rada F,I,GR,SLO,HR,H,A smatram da ovo treba da bude vidljivo baš onima i kome je namenjeno vozačima kamiona. Neznam koliko vozača i vlasnika transportnih firmi prati ovaj forum ali za taj deo transporta ovo je ite kako važno. Nije vlasniku firme ili vozaču kamiona isto da li će proći Evzoni za 5 sati ili 5 dana ili će čak morati da vrati robu nazad a deo prevoza nikada ne naplati. Ni u jednom štrajku nisam video da su učestvovali autobusi (mislim da enormno čekaju itd) pa stoga ovo treba da bude vidljivo.

Čet Okt 13, 2011 11:29 pm

Sve je to ok, ali ovo je isto tako vidljivo i u chat-chat temi. I ta, ovo je pre svega forum o autobusima, kamioni su tu u senci.

Čet Okt 13, 2011 11:43 pm

Znači Kamioni su podređeni,niža klasa? Zašto ste onda otvarali teme Kamioni?Zašto se niste zadržali samo na autobusima. Chit-Chat mu dođe kao poruke lične prirode. Ja sam vozač autobusa i ne slažem se sa tvojom konstatacijom. U redu je za ono forum postaje nepregledan ali ono kamioni su tu u senci ne slažem se nimalo. Otvorite temu Aktuelne vesti,koje će dobro doći svima(za one koji se spremaju na put) i vozačima amaterima i vozačima profesionalcima(Kamiona,Autobusa).

Pet Okt 14, 2011 12:05 am

Kamioni ovde JESU niza klasa, jer je ovaj forum prvenstveno posvecen AUTOBUSIMA oni su broj 1, a kamioni su tu onako "pride", zato je tako malo (dovoljno) mesta ostavljeno za njih. Paaaa, to mozete i sami otvoriti i postavljati aktuelne vesti, a ne za svaku novost otvarati novu temu.

Pet Okt 14, 2011 12:23 am

Pex,to sto si napisao JESTE NIPODASTAVAJUCE,KRAJNJE NEKOREKTNO I IZUZETNO BEZOBRAZNO prema svima onima koji upravljaju teretnim motornim vozilima i zaista nisam ocekivao da ce neko biti tako bezobrazno prost ,a to je najblazi eufemizam za ono kakvim si se ti deklarisao u prethodnom postu.

Pet Okt 14, 2011 12:33 am

Niko ovde nikog ne omalovazava, samo iznosim cinjenice, a to je da je ovaj forum prvenstveno namenjen ljubiteljima autobusa, autobusima i svom tematikom vezanom za njih, pa tek onda jednim malim delom ljubiteljima kamiona. Ja ne razumem pojedince, lepo pise AUTOBUSI.NET, da su ovde kamioni ravnopravni sa autobusima forum si se zvao Autobusi&Kamioni.net.
Bezobrazno-prost? Cemu ove reci, ja tebe/vas licno nisam uvredio, niti sam rekao neku ruznu rec na vas racun, niti sam generalno rekao neku ruznu rec, jednostavno sam izneo svoje misljenje i realnu situaciju.

Pet Okt 14, 2011 12:45 am

Ti jesi sve nas pa i mene vrlo nekorektno i bezobrazno uvredio jer sa takvim bezobrzno prepotentnim stavom,uopste po tebi ne treba da postoji deo foruma rezrvisan tj.posvecen kamionima.Ukinite taj deo foruma odmah svi vi koji ne zelite nas kamiondzije na forumu ali nikada vise sebi nemoj dati za pravo da bilo koga od nas JAVNO DISKRIMINISES na forumu.Uostalom,ko je tebi dao za pravo da nas na osnovu tvojih proizvoljnih cinjenica,pravis diskriminaciju medju posetiocima i clanovima foruma trpajuci jedan deo nas u dzak nize vrednosti jer kako kazes mi jesmo niza klasa na ovom forumu.Treba da se svima javno izvines zato sto si nas javno vrlo nekorektno zgazio i popi..ao,sram te bilo.

Pet Okt 14, 2011 1:05 am

Paaaa, iskren da budem po meni ni ne treba da postoji, kamioni kao ni "gospoda" kamiondzije me apsolutno ne zanimaju u zivotu...
Nikog ja niti vredjam niti diskriminisem samo sam izneo situaciju, jer 90% stvari na forumu su stvari vezane za autobuse, samim tim autobusi su ovde prioritet i apsolutno na prvom mestu sve ostalo sprem njih su sitnice (nekome veoma bitne, nekome apsolutno nebitne), to sto ste vi (persiram iako nikako niste zasluzili) na neki nacin isfrustrirani i sto vucete neke komplekse nize vrednosti, sa tim nemam nista niti me nesto narocito zanima. Nikog nisam niti zgazio niti (da citiram tu neukusnu rec) popisao, tako da nemam kome da se izvinjavam.

Pet Okt 14, 2011 1:17 am

Vidi ja koliko sam shvatio ti si mlad dečko nekih 20-tak godina,zar ne?Verovatno bi hteo da voziš Autobus kao tvoj stari. Ali da bi došao do autobusa moraš prvo da položiš za kamion(C,kategorija), da voziš 3 godine taj kamion da bi ispunio uslov za "D" kategoriju. Ako sada tako pričaš,onda sutra od tebe može svašta da se očekuje u saobraćaju. Vozači autobusa nisu ispred vozača kamiona,šlepera. Ako ti tako smatraš onda si u zabludi i još si prepotentan. Takvi nemaju šta da traže u profesionalnom drumskom saobraćaju. Žao mi je što mlad dečko ima takvo mišljenje. Sva sreća pa me ne intresuje tvoje mišljenje. Drugarski pozdrav.

Pet Okt 14, 2011 1:32 am

Pa tako, malo jace od 20 no nebitno. Nema sta da se govori hteo-voleo, ja ako budem hteo da ga vozim, ja cu ga voziti. C kategoriju takodje imam, vise od 2 godine, no i to je nebitno. D cu da polozim kad se za to steknu zakonski uslovi, a pre toga cu da privedem kraju fakultet, dobijem diplomu i okacim je na "soferku" da me stiti od sunca jer sam cuo da ce narednih godina da postanu jos opasniji ovi suncevi zraci-treba se cuvati dok je covek mlad. Aaaaaa, vi ste i psiholog po struci? Bojim se da vi ne odlucujete ko sta ima da trazi u saobracaju. Nema potrebe vi mene da zalite, vodite vi racuna o sebi. Vase misljenje me veoma interesuje. S'postovanjem, srdacan pozdrav.

Pet Okt 14, 2011 1:53 am

Momci, hajde da ja kao urednik sekcije KAMIONI presecem ovo. Ova tema je bitna, jer svako ko se bavi saobracajem zna koliki pakao predstavlja visednevno cekanje po granicama, a znamo da je Grcka u velikoj krizi i da moze biti svakakvih problema. Pozivam sve ljude koje kamioni zanimaju da otvaraju teme gore u sekciji o kamionima. I ova kao i tema o korisnim alatima i opremi je korisna vrlo. Eventualno neke manje bitne price objavljujte u pricaonici o kamionima a svaka korisna tema koja bude otvorena ostace tu gde jeste i nema razloga za sekiraciju. Dakle, gazde, dajte nekako da se ove dve teme ubace u sekciju KAMIONI, tamo nema svadje, cista demokratija a ko bude poceo svadju placa pivo i kuva kafu za sve. Ovaj off ce se obrisati i sve ce biti kako valja.
Odgovori