Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)
Odgovori

Crna Gora - Priština?

Sub Avg 03, 2013 3:50 pm

Nisam znao gdje da pitam, pa evo nek ide ovdje

Zanima je kakav je put Rožaje-Peć-Priština?

I zbog politike, zanima me je li ova ruta u "nesigurnoj zoni"? Također, zanima me kako će proći tuda autobus koji ima beogradske registracije, mislim da li će bit belaja i to?

Trebao bih odgovore što prije, jer je nekako hitno :D Nadam se da razumijete što mi treba i da neće biti bespotrebnih komentara i prepucavanja :D

Pozz

Re: Crna Gora - Priština?

Sub Avg 03, 2013 4:30 pm

Put Rožaje - Peć je planinska dionica sa mali milion krivina, preko planinskog prevoja kula (preko 1700m nadmorska). Ako ne moraš svraćati baš u Peć dosta bolje i brže je Rožaje - Zubin Potok - Kosovska Mitrovica - Priština. Što se sigurnosti tiče ne bih da lupam jer baš odavno dole nisam išao, ali pretpostavljam da nije sjajno.

Sub Avg 03, 2013 11:24 pm

Ne zelim da lupetam ali sam negde gledao ako zelis u neke delove da ides a imas BG tablice moras da ih skines.

Ned Avg 04, 2013 9:55 am

Nemas problema sa BG tablicama vec srpskim tablicama koje oznacavaju mesta na Kosovu jer oni smatraju da Kosovo ne pripada Srbiji itd. Ja sam cuo da sa BG tablicama nema vecih problema dole, ali se ne bih usudio ici sa istim jer nikad se ne zna da li ces naici na neku budalu koja ce da potegne kamen ili slicno. Posebno autobusom ako ima poveci logo preko boka. Opet, sacekaj ako se javi ovde neko ko ide dole malo cesce pa da ti prenese iskustva iz prve ruke
Poslednji put menjao djole dana Ned Avg 04, 2013 9:56 am, izmenjena samo jedanput

Ned Avg 04, 2013 2:43 pm

Комшија ми је до скора често ишао у Призрен послом, београдске таблице и лого фирме на комбију, није имао никаквих проблема. За Призренце кажу да ћеш им пре запасти за око ако не возиш ауто немачке производње, :D, а за таблице не хају много. С друге стране, у Гњилану је константно морао да пази да не проговори мало гласније, а камо ли да оде тамо фирминим комбијем. Тако да зависи од места до места, али што рече Ђоле, свуда има будала.

Ned Avg 04, 2013 4:14 pm

Hvala vam svima na odgovorima, a moderatori mogu temu da obrišu :D

Ned Avg 04, 2013 7:23 pm

eh raja, pošto još tema nije zaključana i obrisana da pitam koja je ruta puta Niš - Priština?

Kroz koje se gradove prolazi jer mi google maps prikazuje da se iz Niša ide preko Makedonije u Prištinu i da li trebam znati neke važne stvari vezano za prelaz granice i inače o ovoj ruti?

Pon Avg 05, 2013 12:55 am

Makedoniju? Ide se preko Prokuplja i Podujeva, koliko znam. A i kad to tražiš konsultuj viamichelin pouzdaniji je imaš više opcija :wink:

Pon Avg 05, 2013 1:40 am

Niš - Priština ruta je sledeća:
Novo Selo - Merošina - Prokuplje - Beloljin - Tulare - Pločnik - Pepeljevac - Kuršumlija - Visoka - Rudare - Merdare - Podujevo - Glavnik - Zupče - Prugovac

Uto Avg 13, 2013 5:20 pm

Iz iskustva, put: Rozaje-Kula-Pec jeste malo krivudav al se moze :wink: Nikakvih problema nismo imali nijednom.
Odgovori