Kako da krenem, ja mislim da je ovo za sada jedini nacin da se zastitimo, posto trenutno nemamo nikakve zastite od strane drzave. Naime o cemu se radi.
U avgustu 2009 godine crklo mi je kvacilo na N117, i naravno nabavio sam dijelove u Truck Trade prodavnica auto dijelova u Gracanici, Bosna i Hercegovina.
Prije nekoliko dana pokusao sam da posaljem N117 na jednu turu, a zasto kazem pokusao sam, jer je bus stao i to mojom srecom odmah u Tuzli i ja sam imao dovoljno vremena da ga zamjenim sa Stralinerom.
Sta se desilo, naravno to je bilo moje pitanje??? Vozac mi je rekao da mu je propalo kvacilo, sto je mene iznenadilo. Bus je otjeran kod mehanicara koji je radio i naravno da smo pristupili skidanju mjenjaca.
Sta smo nasli??? Nasli smo da je druk lezaj loseg kvaliteta i da je uzrok sto je kvacilo propalo i sto mi je sj...o lamelu....
E zasto ja ovo pisem??? Ovdje nastaju moji problemi... Nazvao sam dilera i objasnio mu sta je bilo, odgovor je bio da nema garancije na dijelove, i normalno sad ja moram da kupim opet dijelove...
Zato kazem da je ovo jedini nacin za sada da se zastite buduci kupci kod ovog dilera, prodaje falsh dijelove, nema reklamacija, i naravno da se ja pitam sa ovakim ljudima nema potrebe da se radi....
S postovanjem
Neo