volvos je napisao:Pa vidis da su me kritikovali a ja hteo samo da docaram gde se nalazimo,a bilo ih je svega 7-8 takvih,od sada gde god vidim znak na forumu sve brisem
![]()
![]()

cone je napisao:volvos je napisao:Pa vidis da su me kritikovali a ja hteo samo da docaram gde se nalazimo,a bilo ih je svega 7-8 takvih,od sada gde god vidim znak na forumu sve brisem
![]()
![]()
Baš si blesav, od kada ti to ne shvataš moje šale?!![]()
Ču, "kritikovali su me"...
milos265 je napisao:Dule, ja kasnim iz opravdanih razloga sa reagovanjem ali stvarno ti lepo stoji N E O P L A N... Shvatas valjda sada gde gresis

negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
volvos je napisao:Dule brate,ti i ja izgleda poslednji saznasmo za ovo?
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
sasa-74 je napisao:volvos je napisao:Dule brate,ti i ja izgleda poslednji saznasmo za ovo?
sto brate poslednji ja postovao u 11 ti video u 13h msn ti nije radio a nismo se culi odavno a i malo da se iznenadis sutra gledaj bice jos novosti direktno sa terena . Eto da ne bude da ti nisam rekao prvom
Povratak na Okupljanja forumaša
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju