Logo

Rashodovana vozila GSP-a Beograd

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Beogradu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Re: Rashodovana vozila GSP-a Beograd

Postod Momcilo (putnik) » Pet Jun 22, 2012 6:18 pm

Sram ih bilo. :evil:
Momcilo (putnik)
Član

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:15 pm

Sponzor

Postod MILE » Pet Jun 22, 2012 6:24 pm

I #298 je živ!
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod SGB » Pet Jun 22, 2012 6:52 pm

I #235, da se ne zaboravi. A ovo sa #4161 u svakoj prilici treba isticati kao primer nemara i bahatosti i tako na svakom koraku "tovariti" odgovorne za ovo. :twisted:
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Pet Jun 22, 2012 10:12 pm

Ne odgovorni su ali i mi smo izpali glupi sto nismo reagovali na vreme. GSP nista sad nece dati u muzej dok im ne ponude novac :evil:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Jul 04, 2012 1:37 am

Imali nekih novih raskoda??? I izvinjavam se na uvredi bio sam besan taj dan :(
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod tomidzeri » Sre Jul 04, 2012 2:29 am

evo da ti odg od juce je GB 1207 zavrsio svoj radni vek
Poslednji put menjao profa_chb dana Sre Jul 04, 2012 8:42 am, izmenjena samo jedanput
Rezlog: Citiranje prethodnog posta
Nemanja
tomidzeri
Član

Pridružio se: Sre Maj 04, 2011 10:08 pm

Postod becks89 » Sre Jul 04, 2012 2:46 pm

SGB je napisao:A ovo sa #4161 u svakoj prilici treba isticati kao primer nemara i bahatosti i tako na svakom koraku "tovariti" odgovorne za ovo. :twisted:

Bilo je suvišno uzeti takvo vozilo,jer je ono bukvalno raspadnuto,trulo sa svih strana,njegova restauracija bi bila približna ceni kupovine polovnog vozila starog 5,6 godina....Problem je neodržavanje i nemar godinama,ali ljudi on je bio 90to godište 22 godine rada je imao iza sebe :wink:
becks89

Postod SGB » Sre Jul 04, 2012 4:34 pm

Shvatam na šta ciljaš, ali u takvim situacijama nije od prioritetnog značaja koliko košta dovođenje u vozno stanje sa komercijalnog stanovišta, već oživljavanje i čuvanje nečega što predstavlja deo istorije javnog prevoza, pa samim tim i ovog grada. Prostije rečeno, jedan je #4161, nije isto dovesti nekog Ikara sa strane koji je bolje očuvan i prefarbati ga u GSP-ove boje, i sačuvati ovog koji je "gazio" ovuda dve decenije. Naravno, to je moja tačka gledišta, ne kažem da sam u pravu. :wink:
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Jul 04, 2012 4:53 pm

Gldeaj malo sa strane GSP-a oni ne mogu da odrzavaju koliko hiljadu dve hiljade vozila (mozda sam preterao). Nemaju pare plus nisu odgovorni za njihova vozila jer radnike ako sam saleta dobro razumeo nema ko da nadgleda.
Nikola Pejasinovic
Član

Postod becks89 » Sre Jul 04, 2012 6:55 pm

SGB je napisao:Shvatam na šta ciljaš, ali u takvim situacijama nije od prioritetnog značaja koliko košta dovođenje u vozno stanje sa komercijalnog stanovišta, već oživljavanje i čuvanje nečega što predstavlja deo istorije javnog prevoza, pa samim tim i ovog grada. Prostije rečeno, jedan je #4161, nije isto dovesti nekog Ikara sa strane koji je bolje očuvan i prefarbati ga u GSP-ove boje, i sačuvati ovog koji je "gazio" ovuda dve decenije. Naravno, to je moja tačka gledišta, ne kažem da sam u pravu. :wink:

Ok je to,ali ulagati pare u par klocni i 4 šipke koje valjaju je suvišno naročito u našim srpskim uslovima,ko nebi boleo da se opet kotrlja po našim drumovima ...Ja bi prvi,ali sipanje para u iz šupljeg u prazno tek nište ne bi postiglo... Nek se pripremi plan za čuvanje nekog novog eksponata,kao recimo 228,298,341,412 itd.. :wink:
becks89

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Jul 05, 2012 6:41 pm

Sanos na kosmaju koji je garazni broj?
Nikola Pejasinovic
Član

Postod tomidzeri » Čet Jul 05, 2012 6:52 pm

u pitanju je GB 228
Poslednji put menjao profa_chb dana Čet Jul 05, 2012 7:31 pm, izmenjena samo jedanput
Rezlog: Citiranje prethodnog posta
Nemanja
tomidzeri
Član

Pridružio se: Sre Maj 04, 2011 10:08 pm

Postod trosmenac » Čet Jul 05, 2012 10:22 pm

Nikola Pejasinovic je napisao:Ne odgovorni su ali i mi smo izpali glupi sto nismo reagovali na vreme. GSP nista sad nece dati u muzej dok im ne ponude novac :evil:

Obavestio sam vas ovde na forumu isti dan kad je povucen iz saobracaja zbog pucanja rude prikolice i najavio skori rashod 298 je isto u problemu sa sasijom kod zadnjeg mosta GSP prodaje ove autobuse na kilo tako da bez novca :cry:
gsp lele
trosmenac
Mehaničar

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:05 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Jul 05, 2012 10:43 pm

Kilo po kilo pa sastavljaj.

Jer zna neko sto je povucen 228 nisam ga dugo vidjao danas sam imao malo vremen da prozvizdim pored kosmajske garaze.
Nikola Pejasinovic
Član

Postod filip » Čet Jul 12, 2012 9:45 am

Po letnjem redu vožnje na liniji 403, gde je on zimi redovan u šihti na 4/403, saobraćaju tri vozila.
Bilo je reči da će on u muzej. :)
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu