gospodin dzo je napisao:Ne shvatam sto idu zgolobi na 83,jeste da ima ljudi dosta koji idu u tom pravcu,ali po meni bolje onda da ubace jos dva solaca i da ostali isto budu solo za iste pare (jer dobijaju vise para kao ide zglob ne znam koliko je veci procenat),dzaba bacaju pare na zglobove,mislim da ima linija na kojima su potrebniji zglobovi...
Bucko je napisao:gospodin dzo je napisao:Ne shvatam sto idu zgolobi na 83,jeste da ima ljudi dosta koji idu u tom pravcu,ali po meni bolje onda da ubace jos dva solaca i da ostali isto budu solo za iste pare (jer dobijaju vise para kao ide zglob ne znam koliko je veci procenat),dzaba bacaju pare na zglobove,mislim da ima linija na kojima su potrebniji zglobovi...
Odmah mogu da oborim tvoju teoriju. Da si se vozio sa njom 4 godine u srednju skolu,video bi kakva je situacija.Liniji su potrebni jos par zglobova,kao pojacanje
blokovi je napisao:Iva Sped je lepo radio na 83,secam se solo Man automontaze u Nemanjnoj 2005 godine na zimu,plivao je,neko moze da mrzi te automontaze,ali su duuuuuugovecne bile,steta je neki autobusi od privatnika nisu sacuvani makar kao rezerve,a ne da trule bezveze,slozice se i kolega Milos sa nama.....![]()

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju