Nikola Pejasinovic je napisao:@Mile ja sam mozda rekao da je zauvek. Nisam ga u skorije vreme vidjao. Jer jos vozi on?

danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!

Nemke 98 je napisao:Stefane na kojoj liniji ti je sada tata?
Petar 535 je napisao:Sve pohvale za slike , ko ga je vozio ? Aca je bio redovan pre u sihti .

profa_chb je napisao:ljutiću se. osnovno pravilo na forumima je da ako te nešto zanima potražiš, pa ako ne nađeš, onda da pitaš. tome forumi i služe.
ako sam mu nešto rekao da uradi, kao urednik, onda bi to trebalo poštovati. sad sam ja baba-roga, zli urednik koji muči decu, a ti si super i fenomenalan lik koji uvek hoće da pomogne. a posle, kad se čiste teme, gomila of-topika mora da se briše, jer neko nije hteo da se malo potrudi i da nađe nešto. mnogo vas je pokvario ovaj XXI vek, sve vam je dostupno, sve se može veoma brzo saznati, a vama nekad ni to nije dovoljno...

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju