Cuburac nevredjam nego koristi gugl ja sam naveo sajt gdje mogu da se poruce djelovi nemoguce da kosta toliko jer cjelli tramvaj ej kostao 800 000 DM sto ti dodje oko 400 000 E takod anema smisla da kosta kupla 500 000E jer od njemaca za te pare mozes kupiti 10 katica u daleko boljem stanju nego sto su nase.Mozda su njemci glupi terbali bi da prodaju samo kuple nama za pola miliona evea pa dajte mislim stvarno .Bolje da nekupuju rezene djelove nego da kupe sredjene tramvaje od njemaca .Prije nekih mjesec dana kontigent T4 je otisao za bugarsku jer nasi nisu htjeli upitanju je grad koji je nama donirao 1004 debeljka
da smo pametni pa da smo uzeli te katice iz nemacke za malo para,koje su sigurno u poprilicno dobrom stanju,a da smo ove pare sto smo pukli na spance ulozili u prosirivanje tramvajske i trolejbuske mreze,to bi bilo super...
Za danas (petak, 16. septembar 2011. godine) je bilo najavljeno da drugi novi tramvaj marke "CAF" sa GB 1501 izaći u saobraćaj, međutim isti nije izašao najverovatnije iz nekog tehničkog razloga.
Inače "CAF" sa GB 1501 radnim danom će biti redovan na 2/7, a subotom i nedeljom na 13/7.
pazite ovako ja sutra idem sa kumom da radim i snimicu video i licno ce vama na autobusi.net forumu i beobuild da kaze da je procenjeno da je kupla 500 000 EU
ČKD-KT4 sa GB 275 ponovo u saobraćaju nakon otklanjanja manjeg kvara zbo kojeg je kraće vreme boravio u rashodu. Sada je ponovo zakuplovan za vagon sa GB 265
Danas oko 15:10 došlo je do izbijanja požara na tramvaju, ali mi ni garažni broj vozila ni broj linije na kojoj je tramvaj saobraćao nisu poznati.
Nema povređenih, materijalna šteta je mala, tako da je vozilo pola sata nakon isključenja za depo "Sava", ponovo uključeno u saobraćaj.
Jel danas (cetvrtak) izasao drugi spanski trmavaj na liniju 7?
Predpostavljam da je u pitanju g.b 1503.
Koliko sam saznao u vestima programa Studio B sledece nedelje dolazi jos jedan tramvaj...