Tokom slikanja nove ik-218-ce, na BAS je naišao još jedan interesantan primerak, Neobus gar.broj 19005 po završetku ture na liniji 581 Lazarevac-Beograd: Ubrzo zatim je otišao na novu, ali na liniji 585 Beograd-Mirosaljci: I jedna zajednička sa zemunskim mlađim bratom:
Lasta pukla skroz,danas i juce na ekspresu za Obrenovac 5411 bez ukljucene klime,a 5099 koji vec mesecima saobraca na liniji Obrenovac - Trstenica se zapalio u selu Stubline,ne znam da li je ceo izgoreo prosao sam pored njega kad su ga gasili pp aparatima... Stanje je jako lose sto se vozila tice...
Hvala za fotografije, uz napomenu da se ova tema odnosi na beogradski prigradski prevoz, a ne na pogon u SP. Inače nimalo lak i naivan zadatak za vozače da sačuvaju i održe autobus ispravnim i estetski pristojnim.
Znam da nije odgovarajuca tema,ali ovim slikama sam pokazao kako treba da izgleda dobro ocuvani IK 103. Vozaci jako brinu o njemu,paze na losim putevima,stvarno bi pohvalio i pozdravio vozace. On je 2008 godiste,i stvarno je sacuvan vrh,uprkos losim putevima ,za razliku od krseva iz drugih pogona...
Lasta Barajevo Konto:5841 Linija 560/Barajevo-Banovo brdo Bus je bio ekstra kad je dosao a u poslednjih mesec dana se pretvorio u krsinu.Sve lupa,trese i pijuce i jos vozi sa izduvanim gumama i radi lokale (sela) za koje nije predvidjeno voziti zgloba a posebno ikarbus 206 plus sto je odrzavanje ravno nuli.
Ikarbus 201 Konto:5814 Lasta Barajevo Nema prednji levi i zadnji desni deo branika,a radi sela oko Barajeva na kojima treba solo bus da radi. ‘‘Evo kakvi nas krsevi voze po Barajevu‘‘ Izvor: facebook.com
5401 5406 5804 koji je radio samo sela zato je i crkao 5852 5853 6418 conecto koji je skoro imao pozar rashodovana kolona a na pocetku ik 302 konto:5044 5048,5395 i 5852 a tu je i 5871 njega nisam slikao
Ali ima starijih primeraka od trinaest godina (trenutno je to starosna granica za važeći Ugovor o prigradskom i lokalnom prevozu). Ništa nemojte da se čudite, takve su im sve auto baze (auto otpadi skoro), dobro su i ovoliko izgurali bez adekvatne nege i infrastrukture kroz koju su prolazili. Upitno je da li će uopšte moći da konkurišu za naredni tender za prigradski i lokalni prevoz (po postojećem se zahtevalo 120 solo, 80 zglobnih i 30 autobusa turističkog tipa), čiji bi ugovor trebalo da stupi na snagu od naredne godine (trebalo bi uskoro da se raspiše tender za sve prigradske i lokalne linije zajedno sa surčinskim linijama (potez "600", u dve partije (barem je tako bilo u prethodna dva tendera)), koliko sam upoznat).