profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?

Шоми303 je napisao:Тај #4106 ме провозао пре неки дан на 354Б, а стање у коме се налази је забрињавају. Буквално сам мислио да ће се распасти колико је лупао предњи трап, оно су озбиљни тупи ударци у под, на све то је штрокав и фали му предњи десни део браника.
profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?

filip je napisao:Ja ne vidim potrebu za teme laste gradski i prigradski kao, sta je tu razlicito sada, nista. Realno 605 je prigradska linija isto koliko i 493
blokovi je napisao:filip je napisao:Ja ne vidim potrebu za teme laste gradski i prigradski kao, sta je tu razlicito sada, nista. Realno 605 je prigradska linija isto koliko i 493
Lasta pre svega treba da popravi higijenu unutar vozila, pa da pricamo o necemu... Strokavi, prljavi i musavi da ti dobro ne bude! Trebali su namerno da im oduzmu tender, pa da nakon udaranja po usima razmisle zasto i zbog cega!
profa_chb je napisao:I da stave katanac...

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju