Pa i jesi i nisi.Recimo ona prva generacija sto ima Velja Bamiron i ova druga sto ima Dragana Lekon jesu kante.Ali su kante sto ih lose odrzavaju,jer su presli odavno 400 000 pa su digli ruke od njih (jer su ih zamenili FAPovi i MAZovi dok je Velja kupio Volvo Megabuseve).Zato se i kvare,gube visini bla bla sta ja znam ali recimo ova treca generacija koju ima Saga,Knezevic,Djurica iz BB Linea oni su bolji i to znatno.Sve ono sto je bilo lose na one prve dve generacija Rusi su to popravili,tipa drugi bolji i jaci motori tj Cummins,pa Konvektina klima,ZF menjac i tako to..Napredovali su dosta verovao ti ili ne.
Ista prica je i kod MAZa (Minsk Automobilski Zavod) evo 5 komada sto su Zvonko i Dragana kupili su dobri,klime rade extra,Mercedes sasija i motori,ZF menjaci,seznori vrata,dosta elektronike i tako to...Sve to moze da bude kako treba ali to i kosta.

I mogu vam reci,vrlo mi je prijalo ovo sto sam malo menjao firme,probao i vozio svasta nesto,stekao neko iskustvo i malo drugacije gledam na sve to..Praksa je cudo.Pa jedan mali savet,ako vec pljujete po necemu tipa bus,ili firma probajte prvo to,vozite radite malo tamo pa onda sudite.Videcete kako ce te drugacije gledati na sve,mnogo hladnije glave.