profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?

becks89 je napisao:Jok bre Liaze kupuju, jedan za Jančića odma', možda tad bude malo brži
Marko je napisao:Zašto je putovao u Moskvu išao preobuka sa 5256 na 5292
becks89 je napisao:Provaljen si Jančiću, zato si ti potezao u Rusiju![]()
Što se tiče ovih "naznaka" o čemu se radi, mala potrošnja je vezana za Daf motore, dakle ili Berkhof ili Solaris. Ili nas Jančić zavlači da se nadamo, dok ne stignu gumenjaciOdmah sve rasporediti na 65 za mog burazera Dragančeta

Aleks_BGD je napisao:becks89 je napisao:Jok bre Liaze kupuju, jedan za Jančića odma', možda tad bude malo bržiMarko je napisao:Zašto je putovao u Moskvu išao preobuka sa 5256 na 5292becks89 je napisao:Provaljen si Jančiću, zato si ti potezao u Rusiju![]()
Što se tiče ovih "naznaka" o čemu se radi, mala potrošnja je vezana za Daf motore, dakle ili Berkhof ili Solaris. Ili nas Jančić zavlači da se nadamo, dok ne stignu gumenjaciOdmah sve rasporediti na 65 za mog burazera Dragančeta
Evo da ovim "dusmanima" ispunim zelju,danas sam dobio jednog Liaza radio na 6/59..PO 3125 #142
Evo gledajte parite oci dusmani....![]()
![]()
nadam se da vam je zelja uslisena..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doduse pohvaljujem kabinu,kako da je 59ka uvek krcata kabina dodje kao extra stvar za vozaca.Zatvoris vrata i vozis na miru,nema da ti urlaju iznad glave,psuju,pljuju itd...prosto izolujes i odradis smenu ko covek..Eto preziveo sam i ipak nisam lose prosao.
A i sam Liaz nije los,sobzirom da sam radio kod Lekona i da znam kakvih ima,ovaj lepo ide,ne muci se ne dize temperaturu mada mu kocnica nije jaca strana u svakom slucaju solidan.

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju