cuburac1993 je napisao:Danas sam svratio kod ortaka na smenu linija 23(presao je iz Lui-a posto vise nije mogao da trpi Mićka koji je ***CENZURISANO*** od čoveka) vozio je MAZ-a gb 14 da vam kažem bus je san snova. Grejanje u kabini je 10+ (naravno odlično greje i u salonu). Kočenje perfektno,menjač prelepo radi.
Ocena vozila 10+

danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic je napisao:unutra rukohvati imaju noge i kad se uhvatis pokusavaju da beze
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB je napisao:Nikola Pejasinovic je napisao:unutra rukohvati imaju noge i kad se uhvatis pokusavaju da beze
Скретао пажњу возачима на неке ствари (просто се не може све уочити прегледом, лакше је кад се на нешто скрене пажња, па да само пријаве у гаражи), углавном је реакција одмахивање руком или слегање раменима. Често их користим на 45ици, то је једина фирма у чијим аутобусима пре седања проверавам да ли седиште чврсто стоји на свом месту или ће побећи испод мене и просути ме на путника иза, о рукохватима си све рекао, а у једном од њихових бусева ме редовно полива вода из луфтера за климу, и то годинама није решено, а неколико пута сам скренуо пажњу на то да путницима "кисне глооова" у њиховим возилима. Капирам да су та возила плаћена јефтино и купљена за једнократну употребу, али то не значи да неко треба да страда у њима.

danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!

profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?

Nikola Pejasinovic je napisao:Ko je Bosko? Koliko ja znam Unacop nema buseve na 50. Mozda nisam upucen.

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju