Kesha je napisao:Najbolje bi bilo da i ti osnuješ svoju firmu, pa onda kupuj koje god hoćeš autobuse. U normalnom društvu, prevoznik kakav je Tamnava trans bi bio pohvaljen, jer se opredeljuje za domaći proizvod za razliku od pojedinih privatnika koji su kupili bukvalno najeftinije autobuse koje su mogli da nađu na tržištu, a eto i pored toga što Tamnava ima Cobre u voznom parku, gazda se opet opredeljuje za Ikarbus. Valjda ti to nešto govori.
U normalnom društvu, prevoznik kakav je Tamnava trans bi bio žešće popljuvan zato što u 2016. godini kupuje srednjepodan autobus. Koliko Dragan preteruje u pljuvanju Ikarbusa, toliko ovde ima članova koji previše potenciraju tog istog proizvođača čak i kada apsolutno nisu u pravu. Da je Tamnava naručila IK-112, M, LE, onda bi i mogla da se pohvali, jer em kupuje niskopodan autobus, em kupuje sasvim solidan domaći proizvod. A šta znači starim licima, majkama sa malom decom u kolicima, nepokretnim osobama što je IK-103 domaći proizvod, kad oni u isti mogu otežano odnosno ne mogu da uđu. Baš lepo što su na 25P i 39, koje održavaju Tamnava i Presto, sve domaći autobusi, e sad što su oni te linije ne mogu da koriste... Tako da je niskopodna Kobra svakako mnogo bolje rešenje od bilo kojeg srednjepodnog autobusa, gde god se on proizvodio, posebno na 68 gde se uglavnom voze ove, da kažem, specifične grupe ljudi. Druga stvar je porediti IK-112, M, LE gde i ja mislim da trebaju da imaju prednost nad Kobrama, Akiama i ostalim (a Kobre su mi inače prilično prirasle za srce, jer su odliči autobusi, bar ovi sa 68). Tako da i vi o'ladite malo sa hvaljenjem Ikarbusa, kad to baš nema smisla.
Pritom umite u obzir da je ugovor potpisan na 10 godina, pa da nije sramota da mi i u 2026. godini imaju srednjepodne autobuse u gradskom prevozu.