Nisam lepo definisao,sa mehanicarima sam super jer je saradnja extra!! Ali sa ovima iz kancelarija....tu je stalno zategnuta situacija.trosmenac je napisao:Cekamo te na nisanu snajpera a imamo podrsku i sa kopna i iz vazduha i sa mora i ukopani smo do grla,sala malaneMANja je napisao:Ja cu da donesem nosac necu ni da trazim od odrzavanja,a da vidim da neko skine...odmah ce na bolovanje bar metar dana!!! Ja sa odrzavanjem i onako komuniciram samo preko nisana.Stefan Bgd je napisao:Batice stavi ti to na 345,ali daj Bože da ti oni to posle dva dana ne skinu i vrate na onaj standardni,ili ti još gore uvale neki vrljavi obruč...Hteo je to moj ćale da odradi još dok je dužio ik-202 i naravno nije dobio odobrenje za to od poslovođe...A jedino u GSP-u Beograd to ne sme,svuda je levo ogledalo izbačeno,samo se naši prave pametni.Nego 324 gotov bio danas na probnoj voznji

]

MILE je napisao:Skinuli su ga sa 81 kad je produžena na blok 70a ako se ne varam.

boyan92 je napisao:MILE je napisao:Skinuli su ga sa 81 kad je produžena na blok 70a ako se ne varam.
skinuli su ga godinu dana pre toga,u pocetku je 81 isao samo 2 stanice u naselje i odmah se vracao,onda su ga produzili kroz celo naselje,ali je solo bio mali,pa su pustili umesto njega 325, pa posle godinu dana ni on vise nije bio dovoljan,pa je 81 preuzeo NBG,sa dva autobusa jedan je bio trosmenac a drugi sihtas ,i to je trajalo 2 meseca i onda su ga produzili do bloka 70a ,i vratili liniju zemunu....
MILE je napisao:boyan92 je napisao:MILE je napisao:Skinuli su ga sa 81 kad je produžena na blok 70a ako se ne varam.
skinuli su ga godinu dana pre toga,u pocetku je 81 isao samo 2 stanice u naselje i odmah se vracao,onda su ga produzili kroz celo naselje,ali je solo bio mali,pa su pustili umesto njega 325, pa posle godinu dana ni on vise nije bio dovoljan,pa je 81 preuzeo NBG,sa dva autobusa jedan je bio trosmenac a drugi sihtas ,i to je trajalo 2 meseca i onda su ga produzili do bloka 70a ,i vratili liniju zemunu....
Do tad je 325 bio na 84 pa se zamenio sa 318?

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju