neMANja je napisao:E sad ne znam jel "B" ili nije ali za svoje 23 godine se extra drzi,danas sam vozio opet 4161.Oba auta su dosta dobra(za svoje godine je to perfektno stanje) sto se tice celokupne mehanike,pri voznji po neravninama tipa rupa,zakrpa,sahtova kod oba vozila se javljaju paranormalne stvari za N seriju recimo:nema nista da lupa i treska(posto nema plastike u enterijeru),ne cuju se trapovi(ovi novi kao da imaju daire na svakom tocku),nikakve vibracije se ne prenose na volan.Da skratim,podsetio sam se nekih vremena kada je ovo gore pomenuto bila normalna pojava a ne naucna fantastika kao kod ovih instant vozila za jednokratnu upotrebu koja se raspadnu posle 100.000 km!!!!!! Onaj 305 koji je presao bar 2.000.000km moze da parira bilo kojem novom autu. To znaci da bi ga trebalo odvesti u IKARBUS,staviti sve one inzenjere unutra pa ih provozati pa pokazati temperaturu koja ne mrda ni uz brdo ni niz brdo e onda uzeti stanglu pa udri gde stignes dok im ne dodje u glavu da su pre 20 god pravili nesto sto je vredelo. A SAD?!?!?!
avramovicsasa je napisao:Kritično je kada se pravi sopstvena šasija,bez dovoljnog ispitivanja i serijske proizvodnje sa jakim motorima je tragedija.
Za Seriju S-213 govorilo se da su DAF-motori od ako se ne varam 330 konja lomili šasije i kidali diferencijale na Privatnim autobusima.
Za Saleta:na ovim novim sanosima nije njihova sasija nego licencna.Za profu:u kamione i buseve se ugradjuju isti motori(obicno je tako),jedino za gradske kad je postavljen centralno onda ide lezeci motor.profa_chb je napisao:avramovicsasa je napisao:Kritično je kada se pravi sopstvena šasija,bez dovoljnog ispitivanja i serijske proizvodnje sa jakim motorima je tragedija.
Za Seriju S-213 govorilo se da su DAF-motori od ako se ne varam 330 konja lomili šasije i kidali diferencijale na Privatnim autobusima.
meni izgledaju kao da su kamionski motori, jer zadnji deo busa je nabudžen, ne može ni da se sedi, ni da se stoji
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju