MILMAR je napisao:Original njihova signalizacija nije 100% pravljena u "21. O" (ali kažem original, ne oni žmigavci u obliku kapi ili pravougaone koji su naši naknadno montirali, to jeste "21. O"). Original ČKD je pravougaona i razlikuje se od "21. O". Imaju ih neki čoperci, mada je većina polupana.

CKD-KT4 je napisao:jackass je napisao:Danas i juce videh u Savskoj katicu koja je izgleda remontovana... Ima staru kolor semu i (koliko sam mogao da primetim) nesto drugacije migavce... Jel zna neko nesto vise???
Mislim da čovek misli na 409.
Inače, 409 izgleda ima domaće tiristore, te zvuči kao niskopodni BKM-ovi ili trola 124.
CKD-KT4 je napisao:MILMAR je napisao:Original njihova signalizacija nije 100% pravljena u "21. O" (ali kažem original, ne oni žmigavci u obliku kapi ili pravougaone koji su naši naknadno montirali, to jeste "21. O"). Original ČKD je pravougaona i razlikuje se od "21. O". Imaju ih neki čoperci, mada je većina polupana.
Mislio sam isto, samo nisam razjasnio stvar. Da je "21. o." jeste, ali samo na 409. Na ostalim je, kao što si napisao original češka signalizacija, koja je "kockastija". Kao kod sledećeg (debelog) lepotana:

CKD-KT4 je napisao:MILMAR je napisao:Original njihova signalizacija nije 100% pravljena u "21. O" (ali kažem original, ne oni žmigavci u obliku kapi ili pravougaone koji su naši naknadno montirali, to jeste "21. O"). Original ČKD je pravougaona i razlikuje se od "21. O". Imaju ih neki čoperci, mada je većina polupana.
Mislio sam isto, samo nisam razjasnio stvar. Da je "21. o." jeste, ali samo na 409. Na ostalim je, kao što si napisao original češka signalizacija, koja je "kockastija". Kao kod sledećeg (debelog) lepotana:![]()
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost