Moj pokojni cale je radio u Streli Koceljeva kao vozac autobusa i kada su trebali 90-te da dodju novi DAF-ovi, direktor ga prebaci na kamion. Isao je u Holandiju da ga doveze. Kakve su to samo masine bile tada... Secam se kada ga doterao, pa parkirao ispred kuce onako prelepog plavog sa belim "kacketom", a ja 12 godina, mojoj sreci nigde kraja. Svi su dobili (i u Valjevu i u Koceljevi) Gosine slepe (tj. poluprikolice) sa zutim ceradama, samo sto su ove Valjevske bile malo bledje zute. Cak sam kasnije te godine imao priliku i da provozam taj caletov (nije mi dao da ubacim u osmu, tj 15-tu i 16-tu brzinu), ali je osecaj bio vrhunski. E da jos nesto, te 95-ice u Koceljevi su imale 360 ATI oznaku i bile su sa ful opremom (klima, podizaci sa obe strane, cak su imale i fabricki frizider). Inace mesec dana pre odlaska u Holandiju, svi vozaci su dobili prospekt kamiona, da se upoznaju sa njim i da znaju koja komanda cemu sluzi i kako se rukuje sa menjacem.milos265 je napisao:U Strelu Valjevo ih je stiglo 40 komada, u Strelu Koceljeva 10 komada, 1990-te godine. Tada ih je dosta doslo i u druge republike bivse nam zemlje. Da nije bilo rata i svih gluposti i da je nastavljeno obnavljanje voznih parkova tim tempom bilo bi extra.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju