Slike i rasprave o kamionima.
Čet Avg 13, 2009 3:46 pm
Из ког ли је увоза тај стигао?
Ево још мало домаћице (Аутомобилско Београд).
Čet Avg 13, 2009 4:45 pm
Svaka cast, ovo su bas istorijske fotografije i po pricama starijih to su bila zlatna vremena kada je domaci transport u pitanju.
Čet Avg 13, 2009 6:01 pm
Beograd-Bagdad 9 dana...
Pon Avg 17, 2009 10:14 am
Sre Avg 19, 2009 10:14 am
"Iracki"
Ned Sep 06, 2009 12:24 am
Od mene jedan..
Ned Sep 06, 2009 2:12 am
zeka je napisao:
Ja tek sad vidim ovog, Zeko jesi ovo u Bip-u slikao? Ovaj je bio Bipov, pa ga je lik kupio od njih, valjda je radio u Bipu kao vozac. Dugo je stajao na jednoj livadi sa jos jednim istim samo bez kabine (valjda je taj drugi posluzio kao donator delova) inace fabricki je bio troosovinac pa je preradjen u dvoosovinca. Kao sto se i vidi na slici, ne znam kako ide u saobracaj. . . Inace tu u Bip-u ima i jedan International, koji je malo novije generacije od istog vlasnika. A inace Bip je u srecnim vremenima ima par ovakvih
Ned Sep 06, 2009 2:53 am
Gligi je napisao:zeka je napisao:
Ja tek sad vidim ovog, Zeko jesi ovo u Bip-u slikao? Ovaj je bio Bipov, pa ga je lik kupio od njih, valjda je radio u Bipu kao vozac. Dugo je stajao na jednoj livadi sa jos jednim istim samo bez kabine (valjda je taj drugi posluzio kao donator delova) inace fabricki je bio troosovinac pa je preradjen u dvoosovinca. Kao sto se i vidi na slici, ne znam kako ide u saobracaj. . . Inace tu u Bip-u ima i jedan International, koji je malo novije generacije od istog vlasnika. A inace Bip je u srecnim vremenima ima par ovakvih

Model F700ST iz 1960 ili 1962 godine.
Pet Mar 04, 2011 2:51 am
zeka je napisao:Из ког ли је увоза тај стигао?
Ево још мало домаћице (Аутомобилско Београд).

Prelep kamion

. I naravno, cuvena firma Automobilsko Beograd

. Ima li neko sliku enterijera? Ja se ubih na netu da nadjem ali slaba vajda
Sub Mar 05, 2011 11:10 pm
Iskopao sam dobre slike, ali ne umem da ih ubacim. Pa ako bi neko mogao da mi objasni kako to da odradim. Unapred hvala
Ned Mar 06, 2011 2:25 am
evo ti druze detaljno upustvo,ako nesto zapne,pitaj slobodno
http://autobusi.net/forum/viewtopic.php?t=37
Pon Mar 07, 2011 12:08 am
Imam malo poteskoca, ako bi mogla pomoc
Moram li da se registrujem na imageshack da bih postavio slike?
Izvinjavam se ako sam smorio

.