badi je napisao:Levi je samo zakacen,a desni su otkinule cetke na perionici,vozac ukoso stao na pranje....inace bus je fantastican,samo se pitam da li on moze sebe da otplati u gradskom prevozu u Zrenjaninu gde je mesecna karta 650 dinara,ipak ovaj bus kosta 170.000 evra bez carine i pdv a,pa za te pare se moze uzeti 3/4 polovne setre koje su isto tako odlicne,a ope 3 su vise nego 1.,...ali izgleda da je gazda kupio firmu samo da bi uvaljivao ove turske gomile plastike, a ne da bi razvijao firmu.....
Šta fali toj Temsi? Možda jeste Turska, i jeste malo precenjena, ali radi triput bolje od svih Ikarbusa IK-103.
Ima klimu koja radi, tiha je, putnici se ne žale.
Inače, juče sam posle ko zna koliko vremena koristio gradski prevoz u Zrenjaninu zato što je bila kiša. Inače mi ne odgovara ni jedna linija, zato što sve idu okolo naokolo i brže stignem peške. Ušao sam na magistrali na liniju 3, vozio je jedan od onih rozih Ikarbusa IK-103. Pošto sam poslednji put koristio gradski prevoz u Novom Sadu (koji je stvarno jedan od najfunkcionalnijih) zaboravih da ovi idioti ne vraćaju kusur, sva sreća pa sam imao sitno, inače bih morao da se okrenem i izađem iz autobusa. Evo slike iz unutrašnjosti:
Inače, ovi Ikarbusi su prilično glasni i rasklimani. E sad, ne znam da li je održavanje u Autobanatu/Net Busu loše, ili su oni tako aljkavo pravljeni.