aleksovski je napisao:nlogorstak Gledam deka rabotis vo JSP i te podrzuvam poradi toa! Dali ke moze da mi kazes koe vozilo e garazen broj 1 vo JSP? cisto informativno.
kombe mislam bese
aleksovski je napisao:nlogorstak Gledam deka rabotis vo JSP i te podrzuvam poradi toa! Dali ke moze da mi kazes koe vozilo e garazen broj 1 vo JSP? cisto informativno.
nlogorstak je napisao:aco_kuna je napisao:nlogorstak Druze pogledni kade sum se falel za nekoj moj Mercedes koi ti mi go spomnuvas ....![]()
Jas poveke ne bi debatiral i ne bi iznesuval Fakti koi ne se za Ovde,a nema na nikogo da mu koristat niti da imaat polza od Toa,,,Zato aj Caoo
cao,mozebi ke debatirame u zivo ne se znae,inace i jas sum sofer u jsp i ke ti se pretstavam koga ke te vidam zdravje ako ti go vozis normalno mercedesot,a za pretrkuvanje ke me pretrkas zasto vozam yutong NO HARD FEELINGS PLEASE:)
Goran sk je napisao:nlogorstak koj GB go vozis ? ili gi menjavate?!

aco_kuna je napisao:nlogorstak je napisao:aco_kuna je napisao:nlogorstak Druze pogledni kade sum se falel za nekoj moj Mercedes koi ti mi go spomnuvas ....![]()
Jas poveke ne bi debatiral i ne bi iznesuval Fakti koi ne se za Ovde,a nema na nikogo da mu koristat niti da imaat polza od Toa,,,Zato aj Caoo
cao,mozebi ke debatirame u zivo ne se znae,inace i jas sum sofer u jsp i ke ti se pretstavam koga ke te vidam zdravje ako ti go vozis normalno mercedesot,a za pretrkuvanje ke me pretrkas zasto vozam yutong NO HARD FEELINGS PLEASE:)
Ok Druze nema problem te ocekuvam da mi se pretstavis ,pa i da sedneme na nekoe PIVO
Povratak na Gradski prevoz u regionu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju